Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj13.06.2011, 20:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Button Marker(Kendim Ürettim)

Kod:
URL'leri koddaki URL'lere ekleyiniz.<br />
<br />
Men&uuml; dış g&ouml;r&uuml;n&uuml;ş&uuml;:<br />
<br />
http://www.hizliupload.com/img/05212280347052812514.bmp<br />
http://www.hizliupload.com/img/33647885643883793728.bmp<br />
http://www.hizliupload.com/img/82951074817662517881.bmp<br />
http://www.hizliupload.com/img/80143616204887642325.bmp<br />
<br />
Men&uuml; &uuml;st&uuml;ne gelince g&ouml;r&uuml;n&uuml;ş&uuml;:<br />
<br />
http://www.hizliupload.com/img/05212280347052812514.bmp<br />
http://www.hizliupload.com/img/33647885643883793728.bmp<br />
http://www.hizliupload.com/img/82951074817662517881.bmp<br />
http://www.hizliupload.com/img/80143616204887642325.bmp<br />
<br />
<textarea rows="14" cols="55" style="width: 347px; height: 130px" name="box">&lt;style type=&quot;text/css&quot;&gt;
&lt;!--
#bspmenu {
height: 30px;
width: auto;
}
#bspmenu ul {
list-style-type: none;
padding: 0px;
}
#bspmenu li {
float: left;
}
#bspmenu a {
display: block;
background-image: url(http://www.hizliupload.com/img/05212280347052812514.bmp);
height: 10px;
width: 100px;
text-align: center;
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
text-decoration: none;
color: #0000ff;
padding-top: 13px;
}
#bspmenu a:hover {
background-image: url(http://www.hizliupload.com/img/33647885643883793728.bmp);
}
--&gt; &lt;/style&gt;
&lt;div id=&quot;bspmenu&quot;&gt;
&lt;ul&gt;
&lt;li&gt;&lt;a href=&quot;#&quot;&gt;&lt;span style=&quot;color: rgb(255,255,255)&quot;&gt;&lt;strong&gt;1&lt;/strong&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/li&gt;
&lt;li&gt;
</textarea>&nbsp;<br />
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br />
<br />
Kodunuzu Crtl+C(kopyala) ile alıp sitenize yapıştırınız.
Mesaj13.06.2011, 20:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Button Adı

Button adını değiştirmek için kodun sonlarına doğru 1 yazısı var.Onu silip yazınızı yazın.
Mesaj13.06.2011, 20:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kodun içinde bir kod gizli onun içinde 1 yazısı
Mesaj13.06.2011, 20:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

1'i silip çok iyi bir görüntü elde edebilirsiniz!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu