Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj14.06.2011, 15:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Guatr hastaligi ilaci Guatr hastaligi Tedavisi

Site Adresi:http://www.guatrson.com
Kuruluşu: 2011
İçerik:Guatr hastalığına bitkisel çözüm
Tanıtımı:Vücudumuzdaki iot yetmezliğini karşılamamız gerekir. Çünkü Tiroid hormonal dengesizlik yarattığı için üremeyi de engelleyebilecek bir durumdur. Tiroid bezinin aşırı çalışması da hipertiroidi oluşmaktadır. Tiroid bezinin aşırı çalışması veya az çalışması durumunda guatr oluşmaktadır. Eller titrer, ağız kuruluğu oluşur ve aşırı sinirlilik hali mevcut ise, bu durum oluşmaya başlıyor diyebiliriz. Tabi ki, uzman bir hekim tarafından tetkikler yapılarak bu sonuca varılabilir. Tiroid bezinde iltihap rahatsızlıkları oluşmasında, tiroid ilaçlarının fazla alınmasında hipertiroid oluşur. İyotu aşırı derecede kullanmakta hipertirod meydana getirir. Hipertiroidin bir çok nedeni graves hastalığıdır. Bağışıklık sistemindeki bir bozukluktan kaynaklanır. Gözlerde büyüme yapan tiroid bezinin aşırı çalışmasıdır.
Guatr bazı kişilerde bu durum genetik olarak kendisini gösterir. Stres, üzüntü, iyotlu tuz hastalığın oluşumunda etkin bir rol oynar. Guatr fakat bu hastalığın en önemli belirtisi genetik faktörlerdir. Vücuda alınan bazı ilaçlarda bu durumu tetikleyebilir. Guatr bu durumda genetik durumlar göz önüne alınarak, eğer boğazda dışarıya doğru ceviz büyüklüğünde bir şişkinlik oluşuyorsa, aşırı terleme ve hızlı kilo almak ve vermek durumları söz konusu ise, kolay nefes alamıyor ve yutkunamıyor iseniz hemen uzman bir doktora başvurmak en doğru karar olacaktır. Tiroid hormon yetersizliği sonucu vücudumuzun metabolik olaylarında yavaşlama meydana gelir. Erişkinlerde ve erginlerde görülen bir rahatsızlıktır.
Guatr tedavisi için bitkisel çözüm yoları bulunmaktadır.Zaten guatr nedenlerini sayarken stres üzüntü iyot eksikliği gibi nedenlerden bahsetmiştik. Guatr tedavisi bu nedenleri tek tek araştırıp bu nedenleri doğadan çözümlerini bulmuş ve Guatr tedavisi için başarılı sonuçlar elde etmiştir. Guatr tedavisi için lavantalı bitkisel karışımı kullanarak bu hastalıktan kurtulma imkanınız var ve bu bitkisel karışım ile Guatr tedavisini hızlandırmış olursunuz.detaylı bilgi ve ürün sipariş için www.guatrson.com sitemizden faydalanabilirsiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu