Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj16.06.2011, 16:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Üyelik Sorunu

Arkadaşlar üyelik paneli hazırlamak istiyorum forum sayfasından otomatik kayıt yaptıracagım ve forum sayfasının girişi yani forum sayfasındaki kullanıcı adı ve şifre kutusunu Anasayfamda bir kutuya yapmak istiyorum 3 aydır bunun peşindeyim fakat bi türlü bulamadım bir link veyahut kısa bir açıklama yapabilirmisiniz.

Şimdiden teşekkürler


Örnek bu sayfada oldugu gibi Kullanıcı girişi(Reklam amaclşı degil örnek amaçlı yazdım siteyi)
http://wwe--12.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Mesaj16.06.2011, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Üyelik Sorunu

comag yazmış:
Arkadaşlar üyelik paneli hazırlamak istiyorum forum sayfasından otomatik kayıt yaptıracagım ve forum sayfasının girişi yani forum sayfasındaki kullanıcı adı ve şifre kutusunu Anasayfamda bir kutuya yapmak istiyorum 3 aydır bunun peşindeyim fakat bi türlü bulamadım bir link veyahut kısa bir açıklama yapabilirmisiniz.

Şimdiden teşekkürler


Örnek bu sayfada oldugu gibi Kullanıcı girişi(Reklam amaclşı degil örnek amaçlı yazdım siteyi)
http://wwe--12.tr.gg/Ana-Sayfa.htm



Al dostum kod burda :
Kod:
<table width="168" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" id="sidebar_heading_2">
                              <tr>
                                 <td class="shouty2">
                                    <div align="center">Kullanıcı
                                       Paneli</div>
<form name="" method="get" action="/Forum/index.htm">
    <table width="152">
        <tbody>
            <tr>
                <td height="32" width="100"><input type="text" value="Kullanıcı adı" style="width: 150px;" name="modulenter[nick]" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td><input type="password" size="15" value="Şifre" style="width: 150px;" name="modulenter[pwd]" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>
                <div align="center"><span class="Apple-style-span" style="-webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; "><input type="submit" value="giriş" /></span></div>
                </td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
</form>
<div align="center">
<p><a class="style1" href="FORUM KAYIT LİNKİ"> Kayıt Ol </a></p>
</div>
                                 </td>
                              </tr>
                              </table>


Değiştirmen gereken FORUM KAYIT LİNKİ yazan yere forumun kayııt ol linkini yapıştır koy sayfana. Kolay gelsin.
Mesaj16.06.2011, 18:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Üyelik Sorunu

abdd52 yazmış:
comag yazmış:
Arkadaşlar üyelik paneli hazırlamak istiyorum forum sayfasından otomatik kayıt yaptıracagım ve forum sayfasının girişi yani forum sayfasındaki kullanıcı adı ve şifre kutusunu Anasayfamda bir kutuya yapmak istiyorum 3 aydır bunun peşindeyim fakat bi türlü bulamadım bir link veyahut kısa bir açıklama yapabilirmisiniz.

Şimdiden teşekkürler


Örnek bu sayfada oldugu gibi Kullanıcı girişi(Reklam amaclşı degil örnek amaçlı yazdım siteyi)
http://wwe--12.tr.gg/Ana-Sayfa.htm



Al dostum kod burda :
Kod:
<table width="168" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" id="sidebar_heading_2">
                              <tr>
                                 <td class="shouty2">
                                    <div align="center">Kullanıcı
                                       Paneli</div>
<form name="" method="get" action="/Forum/index.htm">
    <table width="152">
        <tbody>
            <tr>
                <td height="32" width="100"><input type="text" value="Kullanıcı adı" style="width: 150px;" name="modulenter[nick]" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td><input type="password" size="15" value="Şifre" style="width: 150px;" name="modulenter[pwd]" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>
                <div align="center"><span class="Apple-style-span" style="-webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; "><input type="submit" value="giriş" /></span></div>
                </td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
</form>
<div align="center">
<p><a class="style1" href="FORUM KAYIT LİNKİ"> Kayıt Ol </a></p>
</div>
                                 </td>
                              </tr>
                              </table>


Değiştirmen gereken FORUM KAYIT LİNKİ yazan yere forumun kayııt ol linkini yapıştır koy sayfana. Kolay gelsin.



Teşekkürler kardeş
Mesaj16.06.2011, 19:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Üyelik Sorunu

abdd52 yazmış:
comag yazmış:
Arkadaşlar üyelik paneli hazırlamak istiyorum forum sayfasından otomatik kayıt yaptıracagım ve forum sayfasının girişi yani forum sayfasındaki kullanıcı adı ve şifre kutusunu Anasayfamda bir kutuya yapmak istiyorum 3 aydır bunun peşindeyim fakat bi türlü bulamadım bir link veyahut kısa bir açıklama yapabilirmisiniz.

Şimdiden teşekkürler


Örnek bu sayfada oldugu gibi Kullanıcı girişi(Reklam amaclşı degil örnek amaçlı yazdım siteyi)
http://wwe--12.tr.gg/Ana-Sayfa.htm



Al dostum kod burda :
Kod:
<table width="168" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" id="sidebar_heading_2">
                              <tr>
                                 <td class="shouty2">
                                    <div align="center">Kullanıcı
                                       Paneli</div>
<form name="" method="get" action="/Forum/index.htm">
    <table width="152">
        <tbody>
            <tr>
                <td height="32" width="100"><input type="text" value="Kullanıcı adı" style="width: 150px;" name="modulenter[nick]" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td><input type="password" size="15" value="Şifre" style="width: 150px;" name="modulenter[pwd]" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>
                <div align="center"><span class="Apple-style-span" style="-webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; "><input type="submit" value="giriş" /></span></div>
                </td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
</form>
<div align="center">
<p><a class="style1" href="FORUM KAYIT LİNKİ"> Kayıt Ol </a></p>
</div>
                                 </td>
                              </tr>
                              </table>


Değiştirmen gereken FORUM KAYIT LİNKİ yazan yere forumun kayııt ol linkini yapıştır koy sayfana. Kolay gelsin.


saol ben de arıyordum bu kodu
______________
Mesaj23.07.2011, 19:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Üyelik Sorunu

abdd52 yazmış:
comag yazmış:
Arkadaşlar üyelik paneli hazırlamak istiyorum forum sayfasından otomatik kayıt yaptıracagım ve forum sayfasının girişi yani forum sayfasındaki kullanıcı adı ve şifre kutusunu Anasayfamda bir kutuya yapmak istiyorum 3 aydır bunun peşindeyim fakat bi türlü bulamadım bir link veyahut kısa bir açıklama yapabilirmisiniz.

Şimdiden teşekkürler


Örnek bu sayfada oldugu gibi Kullanıcı girişi(Reklam amaclşı degil örnek amaçlı yazdım siteyi)
http://wwe--12.tr.gg/Ana-Sayfa.htm



Al dostum kod burda :
Kod:
<table width="168" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" id="sidebar_heading_2">
                              <tr>
                                 <td class="shouty2">
                                    <div align="center">Kullanıcı
                                       Paneli</div>
<form name="" method="get" action="/Forum/index.htm">
    <table width="152">
        <tbody>
            <tr>
                <td height="32" width="100"><input type="text" value="Kullanıcı adı" style="width: 150px;" name="modulenter[nick]" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td><input type="password" size="15" value="Şifre" style="width: 150px;" name="modulenter[pwd]" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>
                <div align="center"><span class="Apple-style-span" style="-webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; "><input type="submit" value="giriş" /></span></div>
                </td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
</form>
<div align="center">
<p><a class="style1" href="FORUM KAYIT LİNKİ"> Kayıt Ol </a></p>
</div>
                                 </td>
                              </tr>
                              </table>


Değiştirmen gereken FORUM KAYIT LİNKİ yazan yere forumun kayııt ol linkini yapıştır koy sayfana. Kolay gelsin.



çok yardımcı oldu bu kod
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu