Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj17.06.2011, 18:18 (UTC)    
Mesaj konusu: İlk Haber Kutum(Diğerinde Sorun vardı)

Haber Kutum Sorunlu Olabilir Ama Kendi Emeğim.Hiçbir Kaynaktan Almadım.Basit Ama İşe Yarar.Cevap Verin Lütfen Kullananar!

Kod:
<table border="1" cellspacing="5" cellpadding="3" width="10">
    <tbody>
        <tr>
            <td bgcolor="#ff0000" bordercolor="#0000ff"><marquee direction="up" marquee="down">
            <p style="text-align: center"><span id="1308333946753S" style="display: none">&nbsp;</span><span id="1308333949662S" style="display: none">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </span>Buraya Haber Ekleyiniz.<span id="1308291613889S" style="display: none">&nbsp;<span id="1308333949280E" style="display: none">&nbsp;</span><span id="1308333946585E" style="display: none">&nbsp;</span></span><span id="1308291615435S" style="display: none">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </span></p>
            <p style="text-align: center"><span id="1308333971057S" style="display: none"><span id="1308333978272S" style="display: none">&nbsp;</span></span></p>
            </marquee>
            <table border="1" cellspacing="5" cellpadding="3" width="200">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td bgcolor="#00ff00" bordercolor="#ffff00">Haberler: Ekle Ekle Ekle</td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<br />
Mesaj17.06.2011, 21:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

iyide siten şu anda bom boş
Mesaj18.06.2011, 10:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Biliyorum.Bu css deneme sitem.Css tasarlıyorum dw den.Dersler alıyorum.
Mesaj20.06.2011, 19:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: İlk Haber Kutum(Diğerinde Sorun vardı)

huge-css yazmış:
Haber Kutum Sorunlu Olabilir Ama Kendi Emeğim.Hiçbir Kaynaktan Almadım.Basit Ama İşe Yarar.Cevap Verin Lütfen Kullananar!

Kod:
<table border="1" cellspacing="5" cellpadding="3" width="10">
    <tbody>
        <tr>
            <td bgcolor="#ff0000" bordercolor="#0000ff"><marquee direction="up" marquee="down">
            <p style="text-align: center"><span id="1308333946753S" style="display: none">&nbsp;</span><span id="1308333949662S" style="display: none">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </span>Buraya Haber Ekleyiniz.<span id="1308291613889S" style="display: none">&nbsp;<span id="1308333949280E" style="display: none">&nbsp;</span><span id="1308333946585E" style="display: none">&nbsp;</span></span><span id="1308291615435S" style="display: none">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </span></p>
            <p style="text-align: center"><span id="1308333971057S" style="display: none"><span id="1308333978272S" style="display: none">&nbsp;</span></span></p>
            </marquee>
            <table border="1" cellspacing="5" cellpadding="3" width="200">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td bgcolor="#00ff00" bordercolor="#ffff00">Haberler: Ekle Ekle Ekle</td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<br />



burdaki kayan yazıyı nasıl yavaşlatırım ????
Mesaj20.06.2011, 20:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

scrollamount=değer ile

kodu tekrar yolluyorum yavaşlatılmış hali. değeri 2 şuan 1 yaparak dahada yavaşlatabilirsiniz.

Kod:
<marquee direction="up" marquee="down" scrollamount=2>
            <p style="text-align: center"><span id="1308333946753S" style="display: none">&nbsp;</span><span id="1308333949662S" style="display: none">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </span>Buraya Haber Ekleyiniz.<span id="1308291613889S" style="display: none">&nbsp;<span id="1308333949280E" style="display: none">&nbsp;</span><span id="1308333946585E" style="display: none">&nbsp;</span></span><span id="1308291615435S" style="display: none">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </span></p>
            <p style="text-align: center"><span id="1308333971057S" style="display: none"><span id="1308333978272S" style="display: none">&nbsp;</span></span></p>
            </marquee>
Mesaj21.06.2011, 00:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: İlk Haber Kutum(Diğerinde Sorun vardı)

huge-css yazmış:
Haber Kutum Sorunlu Olabilir Ama Kendi Emeğim.Hiçbir Kaynaktan Almadım.Basit Ama İşe Yarar.Cevap Verin Lütfen Kullananar!

Kod:
<table border="1" cellspacing="5" cellpadding="3" width="10">
    <tbody>
        <tr>
            <td bgcolor="#ff0000" bordercolor="#0000ff"><marquee direction="up" marquee="down">
            <p style="text-align: center"><span id="1308333946753S" style="display: none">&nbsp;</span><span id="1308333949662S" style="display: none">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </span>Buraya Haber Ekleyiniz.<span id="1308291613889S" style="display: none">&nbsp;<span id="1308333949280E" style="display: none">&nbsp;</span><span id="1308333946585E" style="display: none">&nbsp;</span></span><span id="1308291615435S" style="display: none">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </span></p>
            <p style="text-align: center"><span id="1308333971057S" style="display: none"><span id="1308333978272S" style="display: none">&nbsp;</span></span></p>
            </marquee>
            <table border="1" cellspacing="5" cellpadding="3" width="200">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td bgcolor="#00ff00" bordercolor="#ffff00">Haberler: Ekle Ekle Ekle</td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<br />


sitende hiç menü yok Very Happy
Mesaj21.06.2011, 06:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: İlk Haber Kutum(Diğerinde Sorun vardı)

aykut-yapim yazmış:
huge-css yazmış:
Haber Kutum Sorunlu Olabilir Ama Kendi Emeğim.Hiçbir Kaynaktan Almadım.Basit Ama İşe Yarar.Cevap Verin Lütfen Kullananar!

Kod:
<table border="1" cellspacing="5" cellpadding="3" width="10">
    <tbody>
        <tr>
            <td bgcolor="#ff0000" bordercolor="#0000ff"><marquee direction="up" marquee="down">
            <p style="text-align: center"><span id="1308333946753S" style="display: none">&nbsp;</span><span id="1308333949662S" style="display: none">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </span>Buraya Haber Ekleyiniz.<span id="1308291613889S" style="display: none">&nbsp;<span id="1308333949280E" style="display: none">&nbsp;</span><span id="1308333946585E" style="display: none">&nbsp;</span></span><span id="1308291615435S" style="display: none">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </span></p>
            <p style="text-align: center"><span id="1308333971057S" style="display: none"><span id="1308333978272S" style="display: none">&nbsp;</span></span></p>
            </marquee>
            <table border="1" cellspacing="5" cellpadding="3" width="200">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td bgcolor="#00ff00" bordercolor="#ffff00">Haberler: Ekle Ekle Ekle</td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<br />


sitende hiç menü yok Very Happy


Kardeş Zaten Deneme Diyer Very Happy
______________


Dediğini Yapacağım TEK Kişi : Bs-blog.tr.gg
Mesaj21.06.2011, 07:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

kod güzel olmuş ama yavaş hali.Bu arada sitemi düzelttim.
Mesaj21.06.2011, 07:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

yanlız yolladığın kodu gördümde haber kutusu yok.Sadece yazı var.
Mesaj21.06.2011, 09:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodun tamamı değil çünkü sadece marquee den marquee ye değiştireceksin diğer kod aynı
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu