Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.07.2011, 16:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Medyum Nedir?

Site Adresi:medyumburak.com
Kuruluşu:2010

İçerik: Medyum

Tanıtımı:


İnsanlarda oluşan sorunların çoğu zaman sebebi ruhsal sıkıntılar olabiliyor. İnsanlar bu sıkıntılardan kurtulmak ve rahatlamak için de ruhsal bir yardıma ihtiyaç duyabiliyorlar. Bu kişiler konuşarak ve psikolojik yöntemlerle tedavi alsalarda bazılarıda medyum denilen ruh bilimci insanlara giderek yardım alıyorlar.
Medyum demek bir insanın hem ruhsal olarak hemde fani olarak yaşayabilme yeteneğine sahip insanlar demektir. Yani bir medyum ruhsal olarak ilişkiler kurabilirler ve bunu enerjiye çevirebilirler. Bu kişiler aynı zamanda normal olarak yaşamlarını sürdürürler. Aslında bu bazı insanlara verilmiş bir yetenek gibidir. Medyumun istediği şekilde ruhlarla iletişim kurabilmesi sadece onun yeteneğine bağlı bir şeydir. Her medyum farklı seviyede yeteneğe sahiptir bu yüzden kimse hangi medyumun daha güçlü olduğunu tam olarak bilemeyebilr.
Medyumlukta birçok çeşit vardır. Bunlar psikolojik olanlardan yarı uykulu hale kadar değişmektedir. Genellikle medyumların yaptıkları en önemli şey trans olmaktır. Bu sayede iki dünya arasında bir ilişki kurabiliyorlar.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu