Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.07.2011, 11:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Guatr hastalığı,Guatr hastalığı ilac tedavisi

Site Adresi:http://www.guatrson.com
Kuruluşu: 2011
İçerik:Guatr hastalığına bitkisel çözüm
Tanıtımı: Guatr hastalığının belirtileri de hastalığın çeşitliliğine göre tedavi şekli gösterir. Guatr problemi ortaya çıktıktan sonra, hormonların salgısının az mı çok mu olduğu göz önüne alınarak, tedavisi buna göre belirlenir. İyileşmesi mümkün olan guatr hastalığının tedavisi geciktirilirse zorlaşabilir. İlaç tedavisine cevap verilmezse, cerrahi müdahaleye başvurulabilir. İlaç tedavisi, radyoaktif iyot tedavisi ve cerrahi operasyonları gerektirir. Guatr bitkisel tedavisi de mümkündür.Hangi yöntemin hangi hastaya uygulanacağı, guatr rahatsızlığının çeşidine göre değişir. Guatr iç ve dış olarak iki çeşittir. Şişman ve kısa boylu insanlarda dış guatr kendisini pek göstermez. Guatr bitkisel tedavisi için yazımıda konuyu biraz daha açmak istiyorum.
Guatr bitkisel tedavisi hormonlarımızın dengeye kavuşması için, ilacın ve tedavinin yanı sıra, her gün yürüyüş yapmak sinirleri yatıştıracak ve vücudun rahatlamasını sağlayacaktır. Guatr hastalığının en iyi tedavisi erken teşhistir. Bunun için bazı belirtileri kendimizde hissediyorsak, mutlaka uzman bir hekim tarafından kontrol edilmesi gerekir. Aksi taktirde ilerlemesi, tedavi sürecini de uzatabilir. Guatr bitkisel tedavisi için hazırlanmış olan ve güzel sonuçlar elde ettiğimiz lavanta bitkisel karışımını sizlere ısrarla tavsiye ediyoruz ve Guatr bitkisel tedavisi için düzenli kullanıldığında etkilerini göreceksiniz. Guatr bitkisel tedavi için kullandığımız ürünümüz sizlere ayrıca stres depresyon gibi huzursuzluklarınızı da kontrol altına alacaktır.
Guatr tedavisi basit gutrlı bir hastada iyot yetmezliği varsa iyotlu tuz verilir ve tiroit hormonu ile (levotiroksin) tedavisi yapılır. Guatr tedavisi bu ilaçların dozunu yaşınıza göre ve diğer hastalıklarınızın olup olmadığına göre doktorunuz ayarlar. Guatr tedavisi bu ilaçların dozunu önerilen dozda almak çok önemlidir. Fazla alırsanız zararı olabilir. Guatrlı kişilerde selenyum eksikliği varsa selenyumlu ilaçlar verilir. Guatr tedavisi Plonjan guatr dediğimiz gögüs kafesine doğru girmiş guatrlarda hormonlar normal ise ameliyat yapılır.1
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu