Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.07.2011, 08:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Açıköğretim Yardım Destek ve Paylaşım Portalı



Site Adresi:aofdestek.net

Kuruluşu: 2007

İçerik:Açıköğretim Yardım Destek ve Paylaşım Portalı

Tanıtımı:


açık öğretim okuyan öğrencilerin en büyük sıkıntılarından biride kaynak sıkıntısıdır. Açıköğretim sistemi uzaktan eğitim sistemi çeşidine girdiği için öğrencilere kitaplar verilip bu kitaplar çerçevesinde sınavlar yapılmaktadır. Hal ve vaziyet böyle olduğundan dolayı sınavlarda başarılı olmak hem meşakatli hemde zordur.

Aofdestek.net olarak Açık öğretim (Uzaktan eğitim sistemi) okuyan öğrencilerin sınavlarda başarılı olabilmeleri için gerekli olan tüm bilgi kaynaklarını sitemizde topladık. Geçmiş yıllarda çıkan sorulardan yeni dönemde çıkabilecek sorulara, ders notlarından deneme sınavlarına, yeni kayıt işlemlerinden kayıt yenilemelere kadar birçok paylaşım sitemizde uzman eğitimcilerimizce yapılmaktadır. Aofdestek.net sitemize ücretsiz olarak üye olan öğrenciler, bilmedikleri veya merak ettikleri her konuda sorularını sorarak uzman eğitimcilerimizden yardım alabilirler.

anadolu üniversitesi'ne bağlı olan açıköğretim fakültesi kısa ismiyle (aöf) hakkındaki tüm bilgileri sitemizde rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Aof sisteminin tüm mevzuatıyla beraber nasıl mezun olunacağına kadar tüm bilgiler sitemizde yer almaktadır.

İlk öğrencilerini 2011-2012 eğitim döneminde alacak olan Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi ile ilgili her türlü bilgiyi yine sitemizde bulabilirsiniz. Kayıt, harçlar, öğrenim metodu, açıköğretim bölümleri, sınav soruları, ders notları, eğitim sistemi ve daha bir çok konuda bilgi sitemiz arşivlerinde yer almaktadır.

Sizde Açık öğretimlilerle birlikte muhabbet edip fikir alışverişi yapmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edip ücretsiz olarak üye olmanız yeterlidir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu