Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj15.07.2011, 05:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Kilo verme yöntemi

Site adı:http://www.orjinalmaurershapi.com
Açılma tarihi: 2011
Sitenin kullandığı yazılım: Özel tasarım
Site sahibi: Murat yakın
Site içeriği: Zayıflama kapsülleri
Sitenin amaçları: Maurers zayıflama hapı sayesinde artık fazla kilolara elveda deyip ideal kilo nuz olan boy ve yaş orantılı kilonuza kavuşmak artık çok zor degildir. Maurers zayıflama hapının içinde bitkisel yağlar mevcut olduğu için termojenik bir şekilde kilo verip fazla ve sarkık şekilde görünün bel, kalça ve basen bölgenizdeki yağları yakarak zayıflamanıza yardımcı olur.

Maurers 'i günde 1 kapsül şekilinde kullanarak ve ister sabah isterseniz akşam yarım saate hafif tempoda koşu veya normal tempoda yürüyüş ile yağ yakımını hızlandırarak daha hızlı kilo verebilir sizde yaz tatiline işkenceye dönüşen fazla yağlarınızı gizleyip kapama, utanma ihtiyacından uzaklaşabilirsiniz.

Bu zayıflama hapının en büyük özelliği bölgesel incelme için ideal olup rahatlıkla istediğiniz bölgeyi günde yarım saat çalıştırarak o bölgenin yağlardan arınması için vazgeçilmezdir. Maurers zayıflama hapı 'nın faydalarına gelecek olursak

1- Enerji verme özelliği; Yakılan yağlar enerji kaybına yol açacağı için vücudun direncini ve dayanma gücünü arttırarak extra enerji vererek dinç durmanıza vesile olur.
2- İştahınızı aza indirerek keser; Özellikle kilo verme de en büyük sorun iştahınızın kapalı olmayı bir yandan kilo vermek için uğraşırken diğer yandan kilo alma problemidir. Bu hap sayesinde iştahınız en aza iner.
3-Kilo almayı engeller; Kilo vermekteki en büyük etken olan karbonhidratları engelleyerek bu karbonhidratlar ve yiyeceklerdeki kolariyi bloke ederek yağ oluşumunu engeller.
4- Göbek ve basen oluşmasına izin vermez; Çok fazla su içme isteği ve terleme gibi özelliği içinde barındıran bu hap sayesinde göbek ve basenleri rahatlıkla eritebilirsiniz.
5- Metobozimayı canlandırır; Kilo vermek için başka problem olan metobolizma yavaşlığının önüne geçerek 3 kat daha hızlı çalışmasını sağlayarak kilo almanıza engel olur. Ayrıca içinde bulunan Cassia fistula (sinameki), Plantain ve Chicory herb , Eucalyptus gibi bitkiler metobolizmanızı hızlandırır.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu