Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj31.08.2007, 11:05 (UTC)    
Mesaj konusu: üyelik kodu yaptım ama olmuyor?

şimdi ben siteme üye ol kodu istiyorum onu yaptım böle sayfa yok dio nasıl acacam ole sayfayı bi de siteden biri dosyayı indirmeye kalktımı hemen üye ol cıksın istiyorum bilen yazsın pls
Mesaj31.08.2007, 14:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu sıtelere oyle uyelık konulamıyomus senın yaptığın saklıs sayfalar içindir
Mesaj31.08.2007, 16:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanırım bir üyelik scripti eklemeye çalıştın
bedava-sitem de gelişmiş bir üyelik sistemi yok ama sanırım eklenicekmiş o zaman istediğin olur
Mesaj31.08.2007, 23:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba, "bir tarz" üyelik fonksiyonu eklenecek ama arkadasin istedigi sekilde olmayabilir (herkesin uygulama istegine uygun bir üyelik sistemi olmayabilir)
Mesaj05.09.2008, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaw bu saklı sayfalarda master bir hiç bir şey koymadı diyor
Mesaj05.09.2008, 23:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodda istenilen yerleri düzenle

sitene ekle forum üyeliği içindir !

Kod:
</style>
</head>

<table style="BORDER-RIGHT: silver 1px solid; BORDER-TOP: silver 1px solid; BORDER-LEFT: silver 1px solid; BORDER-BOTTOM: silver 1px solid" width="22%" bgColor="#f1f1f1">
<tr>
<td align="center" style="font-family: tahoma, verdana, arial; font-size: 11px; color: #000000">
<b> &nbsp;Üye Girişi</b></td>
</tr>
<tr>
<td bgColor="#cccccc" height="1" align="center" style="font-family: tahoma, verdana, arial; font-size: 11px; color: #000000">
<form method="post" action="BURAYA FORUM URL'Sİ GELECEK">
<table class="forumtabelle" width="161" height="87">
<tr>
<td style="font-family: tahoma, verdana, arial; font-size: 11px; color: #000000">
<input style="WIDTH: 100px" value="Kullanıcı adı" name="modulenter2[nick]"><p>
<input style="WIDTH: 100px" type="password" value name="modulenter2[pwd]"></td>
<td style="font-family: tahoma, verdana, arial; font-size: 11px; color: #000000"> </td>
<td style="font-family: tahoma, verdana, arial; font-size: 11px; color: #000000">
<input tabIndex="3" type="image" src="http://www.telpabayi.com/td/images/giris.png" name="I1" width="48" height="48" style="border: 0 none"><input type="hidden" value="login" name="mode"></td>
</tr>
</table>
</form>
</td>
</tr>
</table>

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu