Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.07.2011, 14:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Keylogger Nedir ? Ve Nasıl Kurtulunur

Keylogger Nedir ? Ve Nasıl Kurtulunur

Ilk önce keylogger in ne demek oldugunu açiklamakla baslayalim.Keyloggerlar klavyeden basilan her tusun loglarini tutan casus yazilimlardir.

Bu yazilimlar siz internette gezinirken gireceginiz paralolarin ve kisisel bilgilerinizi bir metin dosyasina kaydedip baska bir kullaniciya ulastirir. Internet cafeye gidip icqyu kullandiktan sonra ertesi gün ayni icqya baglanmak istediginizde size yanlis
parola hatasi verebiliri veya kredi kartinizda para çekilmis olabilir.Son zamanlarda sözde kendini uyanik sanan cafe sahipleri bu yazilimlari bilgisayarlarina
kurup müsterilerin sifrelerini çalmaktadir.

Bende bu zararli yazilimlardan nasil kurtulabileceginizi anlatmaya basliyorum.

Piyasada bir sürü keylogger bulunmaktadir ve her keylogger degisik bir mantikla log tutmaktadir.Bu yüzden hepsinden ayni yöntemle kurtulmak mümkün degildir. Basit bir keyloggerdan kurtulmak için Baslat>Çalistir "msconfig" (tirnaklar yok) yazip açilan pencereden Baslangiç sekmesine gelerek listede açilista çalismaya baslayan programlari görerek keylogger programinida tespit ederek baslangiçta çalismasini durdurabilirisiniz.

Bazi gelismis keyloggerlarda ise keyloggerlari yok etmek bu kadar kolay degildir.Simdi size bu programlardan nasil kurtulabileceginizi anlatacagim.


DEVAMI BURADADIR : http://teknosyonel.tr.gg/Keylogger-Nedir--f--Ve-Nas%26%23305%3Bl-Kurtulunur.htm
______________
Nefes Alıyorsak Yaşıyoruz...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu