Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj23.07.2011, 16:56 (UTC)    
Mesaj konusu: yandakği sürgüyü tasarıma koymak

Arkadaşlar anlatamayacapımı bildiğim için aradıım özelliği taşıyan bir site buldum. Ancak link yasak olduğu için printscreenledim.
http://img.webme.com/pic/m/mudafam/ornek.png
(İnşallah resim linkleride yasak değildir)

Hani bir siteye girince uzunluğu ekranı aşınca yanda bir sürgü çıkyor.
Bunu tasarımın içine koymak istiyorum.
Mümkünmüdür? Nasıl yaparım ?
Mesaj23.07.2011, 17:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aradigin Overflow kodu!

tabi styledaki widht ve height degerini tasarimini göre ayarlarsin!

<table width="168" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tbody>
<tr>
<td valign="top">
<div style="WIDTH: 168px; HEIGHT: 500px; OVERFLOW: auto"><br />
xxxxxxxxxxxxxx<br />
xxxxxxxxxxxxxx<br />
xxxxxxxxxxxxxx</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>


umarim isini yarar!
______________
Biz Gecici Heves Degil, Hak Edene Nefes Oluruz.....
Mesaj24.07.2011, 03:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben div kısmına bir göz attı ama yapamadım
sürgüyü nasıl yana koyabilirim
Mesaj24.07.2011, 10:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

mudafam yazmış:
ben div kısmına bir göz attı ama yapamadım
sürgüyü nasıl yana koyabilirim


Sürgü zaten kodun icinde OVERFLOW kodu! xxxxx yazan yere sen menümü koyacaksan yada baska birseymi koyacaksin! her istedigini koyabilirsin!
Html kodlarindan ne kadar anliyorsun bilmiyorum ama </div> silersen kodu iptal etmis olursun!Laughing Laughing Laughing
Dedigim gibi xxxxxxxx<br /> yazan yere sen kendi kodunu yapistir! <br /> de satir atla demektir onuda silmeyi unutma yoksa arada bosluk olusur!
width ve height degerlerini koyacagin yere görede degistir!

<table width="168" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tbody>
<tr>
<td valign="top">
<div style="WIDTH: 168px; HEIGHT: 500px; OVERFLOW: auto">
xxxxxxxxxxxxxx<br />
xxxxxxxxxxxxxx<br />
Bu kalin yere kendi menü kodunu yada icerigini koy
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
______________
Biz Gecici Heves Degil, Hak Edene Nefes Oluruz.....
Mesaj24.07.2011, 18:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

div derken div kodunun içindeki bütün kodlarla oynadım demek istedim
xxxx yazan yer zaten ierik kısmı belli olsun diye yazılmış biyer
sorumda şuydu
bu kod da sürgü sağdan sola hareker ediyor
ben yukrıdan aşağıya istiyorum
Mesaj24.07.2011, 18:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

senin su kodu suraya bir koyda ne hata yapdigina bakalim!
______________
Biz Gecici Heves Degil, Hak Edene Nefes Oluruz.....
Mesaj24.07.2011, 19:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

buyrun
http://mudafam.tr.gg/S.ue.rg.ue.-Deneme.htm
yana doğru hareket ediyor ama yukarıdan aşağıya etmyor
Mesaj25.07.2011, 16:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dostum Height Degeri 500px de 500ü gecmemissinki sürgü asagiya dogru insin!^^ ve yana kaymasinin sebebide oradaki xxxxxxxx lerin biri widht degeri 168i gecmis!


istersen sen su xxxxxxxxxxxxxx<br /> den biraz daha ekle anlarsin demek istedigimi !

bak ben sana birde link vereyim düzelttim senin icin!
http://kapristv.tr.gg/TEST.htm
______________
Biz Gecici Heves Degil, Hak Edene Nefes Oluruz.....
Mesaj26.07.2011, 11:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

bunu genişletmek mümkün değilmi
Mesaj26.07.2011, 11:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamamdır
divin büyüklüğüyle oynayınca düzeldi Smile
teşekkür ederim
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu