Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj30.07.2011, 18:29 (UTC)    
Mesaj konusu: Tasarım bozuldu

http://icon-blog.tr.gg/Ana-Sayfa.htm

Tasarım bozuldu :S

http://bs-aktif.tr.gg/Bedava-Sitem-Super-Aktif-v1-Temasi.htm

bu temayı kullanıyorum



@simerweb: Konu başlığı düzenlendi; başlığınız konuyla ilgili olmalıdır ve başlığınızı büyük harflerle yazmayınız.
______________
Forum Aktif GİTMEK İÇİN [TIKLA]


En son icon-blog tarafından 30.07.2011 21:49:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj30.07.2011, 19:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj30.07.2011, 20:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

++++++++++++++++
______________
Forum Aktif GİTMEK İÇİN [TIKLA]
Mesaj30.07.2011, 21:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lütfen gereksiz mesajlar atma
Kodda bi kısmı silmişsin o yüzden olmuş
Mesaj30.07.2011, 23:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba

Css Tasarımlar Kodlama Yanlış Yapıldıgı İçin Kolayca Düzenlemeler Yaparken Bozulabilir

Bu Yüzden Sitenize Uygun Tasarımlar Kullanmalısınız

Veya Çizmelisiniz Yoksa Böyle Sorunlar Yaşamaya Devam Edebilirsiniz

İyi Forumlar
Mesaj31.07.2011, 07:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

zaten çalışıyordu

bi kodu sildim galiba

ama hangi :S
______________
Forum Aktif GİTMEK İÇİN [TIKLA]
Mesaj31.07.2011, 07:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba

Bilmediğiniz Kodları Silmemelisiniz

Yoksa Tasarım Değiştirmek Ve Benzeri Şeylerde Zorda Kalabilirsiniz

Siz Düzenlemeyi Bilmiyorda Olabilirsiniz

Yanlış Anlamayın Amacım Sizi Kırmak Değil Ama

Bir Çok Kişi Düzenlemeyi Yanlış Yaptıgından Dolayı Büyük Hatalar Yaşayabiliyor

İyi forumlar
Mesaj31.07.2011, 07:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

şakamısın kardeşim hep aynı cevap orada siteyi verdim işte nasl düzeltecem dion bişi saçmalıyon
______________
Forum Aktif GİTMEK İÇİN [TIKLA]
Mesaj31.07.2011, 07:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

icon-blog yazmış:
zaten çalışıyordu

bi kodu sildim galiba

ama hangi :S


Kodun orijinalini bulun ve karşılaştırın. Sorun kolayca ortaya çıkacaktır.
Mesaj31.07.2011, 07:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

idami yazmış:
icon-blog yazmış:
zaten çalışıyordu

bi kodu sildim galiba

ama hangi :S


Kodun orijinalini bulun ve karşılaştırın. Sorun kolayca ortaya çıkacaktır.


İdami Tmm Da Adam O Zahmete Bile Girmiyor İşte.
Mesaj31.07.2011, 07:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarım üzerinden sildim sanırsam



<div id="wrapper"> <div id="header"> <a href="" _fcksavedurl="" id="logo"><img src="http://img543.imageshack.us/img543/5971/easterbunnyrssicon.jpg" _fcksavedurl="http://img.webme.com/pic/b/bs-aktif/superaktiflogo2.png" alt="Bs-Aktif" title="Bs-Aktif" /></a> <div id="header-ad">
</div> <div id="dosearch"> <form class="searchform" method="get" action="http://icon-blog.tr.gg">
</div> <div class="clear"></div> </div> <div id="menu"> <div class="menu-liste-container"><ul id="menu-liste" class="menu"> <li id="menu-item-6" class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-category menu-item-6"><a href="http://icon-blog.tr.gg/ana-sayfa.htm" _fcksavedurl="http://icon-blog.tr.gg/ana-sayfa.htm">A n a S a y f a</a></li> <li id="menu-item-7" class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-category menu-item-7"><a href="http://icon-blog.tr.gg/iletisim.htm" _fcksavedurl="http://icon-blog.tr.gg/iletisim.htm">İ l e t i ş i m </a></li> <li id="menu-item-8" class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-category menu-item-8"><a href="http://icon-blog.tr.gg/HAKKIMDA.htm" _fcksavedurl="http://icon-blog.tr.gg/HAKKIMDA.htm">H a k k ı m ı z d a </a></li> <li id="menu-item-9" class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-category menu-item-9"><a href="http://icon-blog.tr.gg/Top-liste.htm" _fcksavedurl="http://icon-blog.tr.gg/Top-liste.htm">T o p - L i s t e </a></li> <li id="menu-item-10" class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-category menu-item-10"><a href="http://icon-blog.tr.gg/Ziyaret%E7i-defteri.htm" _fcksavedurl="http://icon-blog.tr.gg/Ziyaret%E7i-defteri.htm">Z i y a r e t ç i D e f t e r i </a></li> <li id="menu-item-11" class="menu-item menu-item-type-taxonomy menu-item-object-category menu-item-11"><a href="/iletisim.htm" _fcksavedurl="">R e k l a m V e r</a></li> </ul></div> <div class="clear"></div> </div> <div id="big-ad"> <span class="big-ad-h"></span> <span class="big-ad-b"><script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-6859806850436119";

/* 728x15, oluşturulma 29.06.2010 */

google_ad_slot = "8176037614";

google_ad_width = 728;

google_ad_height = 15;

//-->

</script> <script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script></span> <span class="big-ad-f"></span> </div> <div class="clear"></div> <div id="listwrapper"> <div id="posts-112" class="post"> <div class="post_title"> <h1></a></p> </font> <p class="devaminiOku"><a href="http://icon-blog.tr.gg/icon-canlar.htm"> <font color="goldenyellow">BU İCON'LAR NE İŞE YARAR ? <div style='width:350px; height:40px; border:1px solid #ccc; text-align:center; font-size:14px; font-family: Arial;'> <div style='height:18px; padding-top:2px; background-color:#DCDEE9; text-align:center;'> <a href='http://www.emp3world.com/mp3/52991/Michael Jackson/Smooth Criminal' target='_blank' style='text-decoration:none;font-family: Arial; color:#252732;'> Michael Jackson - Smooth Criminal download</a> at <a href='http://www.emp3world.com' target='_blank' style='text-decoration:none;font-family: Arial; color:#252732;'>emp3</a></div> <embed type='application/x-shockwave-flash' src='http://images.bomb-mp3.com/mp.swf?height=20&width=350&autostart=1 false&file= http%3A%2F%2Fcd06.static.jango.com%2Fmusic%2F02%2F63%2F48%2F0263480895.mp3%3F305.681622479601 &enablejs=true&frontcolor=0xEEEEEE&backcolor=0x737BA5&lightcolor=0xCCFFFF&type=mp3&searchbar=false&bufferlength=10' style='' quality='high' flashvars='height=20&width=350&autostart=false&file= http%3A%2F%2Fcd06.static.jango.com%2Fmusic%2F02%2F63%2F48%2F0263480895.mp3%3F305.681622479601 &enablejs=true&frontcolor=0xEEEEEE&backcolor=0x737BA5&lightcolor=0xCCFFFF&type=mp3&searchbar=false&bufferlength=10' width='350' height='20'> </div> </font>
</a></p></h1> </div> <div class="post_container"> <div class="post_inside">

bu orjinalida üstte link verdim
______________
Forum Aktif GİTMEK İÇİN [TIKLA]
Mesaj31.07.2011, 07:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sen Bir Hata Yapıyon Sonra Suçluyorsun Bizi .
Mesaj31.07.2011, 09:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

ne hatası ?,
işte bilen biri düzeltsin diom
______________
Forum Aktif GİTMEK İÇİN [TIKLA]
Mesaj31.07.2011, 10:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

icon-blog yazmış:
ne hatası ?,
işte bilen biri düzeltsin diom


Tüm Tasarım Kodlarını Sil Tekrardan Koy Ve Düzenle .
Mesaj31.07.2011, 10:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

bedavasitemanadolular yazmış:
Merhaba

Bilmediğiniz Kodları Silmemelisiniz

Yoksa Tasarım Değiştirmek Ve Benzeri Şeylerde Zorda Kalabilirsiniz

Siz Düzenlemeyi Bilmiyorda Olabilirsiniz

Yanlış Anlamayın Amacım Sizi Kırmak Değil Ama

Bir Çok Kişi Düzenlemeyi Yanlış Yaptıgından Dolayı Büyük Hatalar Yaşayabiliyor

İyi forumlar


Arkadaş sorun için yardım istiyor sen yapmamlısın etmemelisin. Very Happy Kardeşim sen en iyisi orjinali tekrar kendi sitene göre düzenle öbür türlü zor yaparsın..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu