Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.07.2011, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu: Peygamber Efendimiz bizi ziyarete gelse

Eğer bir gün Peygamber Efendimiz bizi ziyarete gelse, yalnızca bir kaç günlüğüne aniden çalsa kapımızı… Doğrusu merak ediyorum neler yapacağımızı. AMA biliyorum böylesine şerefli bir misafire, evimizin en güzel odasını açacağımızı, yemeklerimizin en iyisi olacağını… Ve inandırmaya çalışacağımızı onu evimizde görmekten dolayı duyacağımız hazzı…



FAKAT SÖYLEYİN BANA! Peygamberi evinize doğru gelirken gördüğünüzde, kapıda mı karşılayacaksınız, onu eve davet etmeden önce aceleyle bazı dergileri, gazeteleri çarçabuk kanepenin altına mı atacaksınız?

Peki açık mı kalacak pembe dizi oynayan TVniz, yoksa hemen tv yi kapatmaya mı koşacaksınız? İzlemeye devam edecek misiniz hiç kaçırmadığınız dizilerinizi, filmleri…

PEKİYA hızlı müziklerimizi kasetlerimizi yeni çıkan starların albümlerini de kaldıracak mıyız bir çırpıda ortalıktan? Ve bunların yerine yıllarca rafta tozlanmış boynu bükük bekleyen hadis kitaplarından mı serpiştireceğiz ortalığa?



KİMBİLİR beklide hiç ağzımızdan çıkmamış olmasını dilerdik, gün içinde ediverdiğimiz bir sürü yalan ve hakaretin…



PEKİ EFENDİMİZİ kapıda gördüğümüzde hemen içeri girmesine izin verecek miyiz, Yoksa ne olur bir dakika diyerek, yalvararak kapıda, hangisini kaldırayım, neyi yok edeyim, hangisini gizleyeyim diye koşuşturacak mıyız evimizin içinde bin bir telaşla?



MERAK EDİYORUM Eğer peygamber birkaç günlüğüne bizimle yaşasa yapmaya devam eder miyiz her zaman yaptığımız işleri. Bilmesini ister miyiz aklımızın ve ruhumuzun beslendiği şeyleri, yoksa hiç bilmemesini mi dilerdik??? MESALA; götürebilecek miyiz her gittiğimiz mekana Onu da? Tanıştırmaktan onur duyacak mıyız arkadaşlarımızla. Şöyle diyelim ya da O gelince birkaç günlüğüne bütün planlarımız ve hayatımız değişmeli mi???



ŞİMDİ SÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE AÇIK YÜREKLİLİKLE, Efendimizin Kalmasını ister miyiz hayatımızın sonuna kadar bizimle, YOKSA RAHAT BİR NEFES Mİ ALIRIZ ziyareti bitipte çabucak gidiverdiğinde…

Gerçekten bilmek ilginç olabilir değil mi? Eğer bir gün Peygamber aniden bizim hayatımıza geldiğinde YAPACAĞIMIZ ŞEYLERİ…

------------------------------------------------------------------

Ne Olur Bize Gelme Ey sevgili!
______________
Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.

M.Aslan
Mesaj30.07.2011, 19:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben kapıda görsem o nu herhalde utancımdan intihar ederdim Sad
______________
Mesaj30.07.2011, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

kuşak çatışması var. ama ewet utanırdık hataLarımızdan.
Mesaj31.07.2011, 10:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu güncel,yorumlara devam...
______________
Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.

M.Aslan
Mesaj31.07.2011, 10:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Her şeye rağmen ne olursa olsun istersen en kötüsü olsun evime ziyaret etmiş onu evimde misafir ederdim.Zaten fazla takıldığım yok tek olan şeyim pcde vakit geçirmem onuda onun için zaten bırakmaya hazırım.
______________
DogaKorumaKulubu.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu