Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj17.08.2011, 17:50 (UTC)    
Mesaj konusu: üzerine gelince değişen button?

buttona nasıl hover yapılabilir yani üzerine gelince renginni veya fontunnu değişmesi gibi
______________
echo "MERHABA DÜNYA";
if(empty($hayat)) { echo "BATSIN BU DÜNYA";}
Kokteyl Olmaz Kambersiz, Kamyon Olmaz Dampersiz !
Mesaj17.08.2011, 18:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok az (7.sınıf düzeyinde) ingilizcen varsa www.w3schools.com bu siteye gir javascript veya css kodlarını fln iyice kontrol et %100 vardır ve aradığından çok daha fazlasını bulacaksın. Çok güzel konular öğretiyor.
Mesaj17.08.2011, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaw kardeşim biliyorsan yardımcı ol basit birşey değilmişki konu açıp soruyorum internettede aradım okadar bulamadım sen verdiğin siteden bulabiliyorsan bul ben bulamadım işe yara bişey orda
______________
echo "MERHABA DÜNYA";
if(empty($hayat)) { echo "BATSIN BU DÜNYA";}
Kokteyl Olmaz Kambersiz, Kamyon Olmaz Dampersiz !
Mesaj17.08.2011, 18:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Biz burda sana yardımcı olmaya çalışıyoruz adam gibi cevap versen şimdi hemen girip bulacaktım. Böyle cevaplar vererek bi yere varamazsın. Biz senin yardım kölen fln değiliz adam gibi cevap ver yardımcı olalım yoksa sen gibilere yardımcı oluyoruz die hemen havalara girme. ßß
Mesaj17.08.2011, 19:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

neyse haklısın biraz ,sert çıkmış olabilrimde senin bukadar artislenmene ne gerek var anlamadım bugun sürekli birileri link veriyor ama bir işe yaramıyor ona sinirlendim biraz,benim havalandığım falanda yok biraz sözlerine dikkat!!
______________
echo "MERHABA DÜNYA";
if(empty($hayat)) { echo "BATSIN BU DÜNYA";}
Kokteyl Olmaz Kambersiz, Kamyon Olmaz Dampersiz !
Mesaj17.08.2011, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

forumu ara öyle bir kod görmüştüm ben ama neresi hiç hatırlamıyorum
______________
Mesaj17.08.2011, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

bulamadım forumda
______________
echo "MERHABA DÜNYA";
if(empty($hayat)) { echo "BATSIN BU DÜNYA";}
Kokteyl Olmaz Kambersiz, Kamyon Olmaz Dampersiz !
Mesaj17.08.2011, 20:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://jsstyle.tr.gg/ al bundan tam 2-3 yıl önce yaptıgım sitem ta ozamandan biliyorum üstüne gelince değişen butonu bak sitemin başlık yazısına. Bişey biliyorumda söylüyorum ben sana burda yardımcıda olmaya çalışıyorum laf sokuyosunuz.Senin gibilere bundan sonra forumda yardım fln yok.
Mesaj17.08.2011, 20:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: üzerine gelince değişen button?

paylasimkaynagi yazmış:
buttona nasıl hover yapılabilir yani üzerine gelince renginni veya fontunnu değişmesi gibi


Aşağıda verdiğim kodda istediğinizi resim hazırlayarak yapabilirsiniz,
1.resmi 2 kez kullanacaksınız
2.Resmi 1 kez kullanacaksınız.
ÖRNEK:Bu butonda http://img571.imageshack.us/img571/52/anasayfakodbanks001.jpg bu resim 2 kez kullanıldı..
Bu resim ise http://img846.imageshack.us/img846/3881/anasayfakodbanks0002.jpg
1 kez kullanılmıştır..
Kod:
<!--Kodbanks üzerine gel resim değişsin kodu basla--><!-- RESİM 1 VE RESİM 2 NİN YERLERİ KODDA BELİRTİLMİŞTİR--><a href="http://kodbanks.tr.gg"><img hspace="0" border="0" onmouseout="this.src='http://img571.imageshack.us/img571/52/anasayfakodbanks001.jpg';" onmouseover="this.src='http://img846.imageshack.us/img846/3881/anasayfakodbanks0002.jpg';" alt="Tıkla" src="http://img571.imageshack.us/img571/52/anasayfakodbanks001.jpg" /></a><!--Kodbanks üzerine gel resim değişsin kodu bitir-->

______________
Mesaj17.08.2011, 21:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: üzerine gelince değişen button?

kodbanks yazmış:
paylasimkaynagi yazmış:
buttona nasıl hover yapılabilir yani üzerine gelince renginni veya fontunnu değişmesi gibi


Aşağıda verdiğim kodda istediğinizi resim hazırlayarak yapabilirsiniz,
1.resmi 2 kez kullanacaksınız
2.Resmi 1 kez kullanacaksınız.
ÖRNEK:Bu butonda http://img571.imageshack.us/img571/52/anasayfakodbanks001.jpg bu resim 2 kez kullanıldı..
Bu resim ise http://img846.imageshack.us/img846/3881/anasayfakodbanks0002.jpg
1 kez kullanılmıştır..
Kod:
<!--Kodbanks üzerine gel resim değişsin kodu basla--><!-- RESİM 1 VE RESİM 2 NİN YERLERİ KODDA BELİRTİLMİŞTİR--><a href="http://kodbanks.tr.gg"><img hspace="0" border="0" onmouseout="this.src='http://img571.imageshack.us/img571/52/anasayfakodbanks001.jpg';" onmouseover="this.src='http://img846.imageshack.us/img846/3881/anasayfakodbanks0002.jpg';" alt="Tıkla" src="http://img571.imageshack.us/img571/52/anasayfakodbanks001.jpg" /></a><!--Kodbanks üzerine gel resim değişsin kodu bitir-->


kardeş seninki linke resim eklemiş ve link buton gibi birşey olmuş ben <input type="submit" value="kaydet"> buna hover yapmak istiyorum
______________
echo "MERHABA DÜNYA";
if(empty($hayat)) { echo "BATSIN BU DÜNYA";}
Kokteyl Olmaz Kambersiz, Kamyon Olmaz Dampersiz !
Mesaj18.08.2011, 09:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<!--Kaynak:Kodbanks  basla--><style type="text/css">
/*Credits: Dynamic Drive CSS Library */
/*URL: http://www.dynamicdrive.com/style/ */
.urbangreymenu{
width: 140px; /*width of menu*/
}
.urbangreymenu .headerbar{
font: bold 13px Verdana;
color: black;
background: #ff0000 url(http://img818.imageshack.us/img818/1885/kodbanksok.gif) no-repeat 8px 6px; /*last 2 values are the x and y coordinates of bullet image*/
margin-bottom: 0; /*bottom spacing between header and rest of content*/
text-transform: uppercase;
padding: 7px 0 7px 31px; /*31px is left indentation of header text*/
}
.urbangreymenu ul{
list-style-type: none;
margin: 0;
padding: 0;
margin-bottom: 0; /*bottom spacing between each UL and rest of content*/
}
.urbangreymenu ul li{
padding-bottom: 2px; /*bottom spacing between menu items*/
}
.urbangreymenu ul li a{
font: normal 12px Arial;
color: black;
background: #cccccc;
display: block;
padding: 5px 0;
line-height: 17px;
padding-left: 8px; /*link text is indented 8px*/
text-decoration: none;
}
.urbangreymenu ul li a:visited{
color: black;
}
.urbangreymenu ul li a:hover{ /*hover state CSS*/
color: white;
background: blue;
}
</style>
<div class="urbangreymenu">

<ul>
<li><a href="LİNK URL ADRESİ" _fcksavedurl="LİNK URL ADRESİ">Link adı</a></li>
 </ul>
</div><!--Kaynak:Kodbanks bitir-->

______________
Mesaj18.08.2011, 09:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

<img src="NormalREsim" onmouseover="this.src='Değişen Resim';" onmouseout="this.src='NormaL RESİM';" />
______________
Mesaj18.08.2011, 09:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

bana img üzerinde hover değil <input type="submit" /> bu nesneyi hover yapmam lazım link veya resim üzerinde değil onlar işimi görmüyor
______________
echo "MERHABA DÜNYA";
if(empty($hayat)) { echo "BATSIN BU DÜNYA";}
Kokteyl Olmaz Kambersiz, Kamyon Olmaz Dampersiz !
Mesaj18.08.2011, 09:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

dreamweaverde rellover image özelliği
Mesaj18.08.2011, 10:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ramazan-altintop yazmış:
dreamweaverde rellover image özelliği

oda aynı işi yapıyor resim üzerine hover yapıyor bana submit buton üzerine lazım
______________
echo "MERHABA DÜNYA";
if(empty($hayat)) { echo "BATSIN BU DÜNYA";}
Kokteyl Olmaz Kambersiz, Kamyon Olmaz Dampersiz !
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu