Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj19.08.2011, 07:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Apple Haber Ve Uygulamaları



Site Adresi: Elmacilar.net

Kuruluşu Tarihi:29 Nisan 2011

İçerik:Apple haberleri, iOS oyunları ve uygulamaları, Jailbreak işlemleri, iPhone, iPod Touch incelemleri

Tanıtımı:



Elmacilar.net Apple hayranlarının buluştuğu bir sanal plaftformdur. Apple çok kısa süre bir sürede dünyanın sayılı zengin şirketleri arasına girmeyi başarabilen ender firmalardan biridir. Apple görsel olarak bir teknoloji harikası olmakla beraber sağladığı program desteği ile'de bir notebook'u aratmamaktadır. Uzman araştırmacılara göre,apple'in kısa bir süre içerisinde zirveye oturmasının sebebi; sunduğu programların güncelliğidir. Gerçekten'de apple software'yi ziyaret ettiğimizde hemen hemen her gün yeni bir programın arşivdeki yerini aldığını gözlemleyebiliriz.

Apple işletim sistemi olarak iOS'u tercih etmiştir. Kimi firmalar windows phone yazılımını, kimi telefon firmaları ise Google Android işletim sistemini tercih etmektedir. Gözlemlerimize göre tercih edilip en çok beğenelin ios'dur.

4.3.3 Versiyonu çıkmakta olan Jailbreak yazılımını download arşivimizden temin edebilirsiniz. Ayrıca ios uygulamaları başlıkları altında birçok uygulamayı indirip apple telefonlarınızı geliştirebilirsiniz.

Apple'nin en çok satılan ürünlerinden biri olan iPod Touch adına istediğiniz ve aradığınız tüm herşeyi kolayca sitemizde bulabilirsiniz.iPod Touch Görselliği ile insanları büyülemeye yetmektedir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu