Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.08.2011, 07:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Profesyonel Oyun Sunucuları

Site Adresi:waspgamehosting.com

Kuruluş Tarihi:2005

İçerik: Profesyonel oyun sunuculari

Tanıtım

Bilgisayar oyunları, can sıkıntısını ve stresi üzerinizden atmanız için çok iyidir. Bu oyunları oynayarak evinizden dışarı çıkmadan canınızın sıkıntısını kolayca geçirebilirsiniz. Eğer evinizde internet bağlantınız var ise bilgisayar oyunlarını online olarak da oynayabilir, o oyundaki kullanıcılar ile tanışabilirsiniz. Online oyunları arkadaşlarınız ile karşılıklı olarak oynayabilirsiniz. Bu nedenle online oyunları oynamak, normal oyunlara göre daha zevklidir.
Counter Strike online oyunların babası diyebileceğimiz bir oyundur. Dünya çapında bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Counter Strike, takım halinde oynayabileceğiniz çok eğlenceli ve eğlenceli olduğu kadar da heyecanlı bir savaş oyunudur. Bu oyunun online olması, oyunu daha da gerçekçi kılması açısından önemlidir.
Oyunu cs serverları üzerinden online olarak oynayabilirsiniz. İsterseniz sizde kendi cs serverınızı kiralayabilirsiniz. cs server kiralama , Game-Hosting, cs panel ve cs public server hakkındaki bilgilere waspgamehosting.com sitesinden ulaşabilirsiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu