Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.08.2011, 15:08 (UTC)    
Mesaj konusu: Araba Oyunları

Site Adresi:: arabaoyunlarimiz.gen.tr
Kuruluş Tarihi:2009
İçerik: Araba Oyunları
Tanıtım: Şirketimiz tarafından hazırlanan araba oyunları eğlenceli ve komik flash oyunları açıklamalı bir şekilde size aktarıyor. Sitemizde birçok kategori ve alt kategori olup, birçok araba oyunları mevcuttur. Sevdiğiniz araba oyunları bir arada bulabileceğiniz bir araba oyunları sitesidir. Oyun sitelerini incelemeye devam ediyorum. Günün marjinal oyun sitesi arabaoyunlarimiz.gen.tr isimli flash tabanlı araba oyunları sitesidir. İlk başta sitenin ismi joistiği andırabilir ama bu sadece ziyaretçinin kolay çağrışım yapması için seçilmiş bir isim.

En yeni ve güncel oyunları bulabileceğiniz sitede friv oyunları isminde benim ilk kez duyduğum bir oyun çeşidi var. Friv japon karakterlerle oynanabilen giydirme, kız oyunlarının bir türüdür.

Bunun dışında oyun sitelerinin olmazsa olmazı araba oyunları bulunuyor. 2000'e yakın araba oyunu yeterince fazla. Araba oyunlarının en dikkat çekici yanı oyun pencerelerine istediğiniz şekilde zoom yapabilmeniz. Sayfaları tarayıcınıza göre ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunları beğeni ölçünüze göre oylayabiliyorsunuz.

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu