Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.08.2011, 23:36 (UTC)    
Mesaj konusu: Yazılarım - Tek Başlıkta -

Arkadaşlar yazılarımı ayrı ayrı başlıklar altında yazmanın bir anlamı olmadığını düşünerek başlıyorum.. Yazılarımı buradan sürekli güncelleyeceğim...

Aşık Olmak Zor İş..!

Aşık olmak ne kadar garip bir duygu öyle değil mi? Yeri geliyor kızıp, bağırıyorsunuz, yeri geliyor ona delice aşık olduğunuzu söylüyorsunuz... Aslında hep kazanan aşk oluyor... Bağırsanız da gerçekten aşıksanız içten kızamıyor ya da ona laf dokundurmuyorsunuz... Peki aşık olmak ne? Bence aşık olmak karşındakine duygularını ifade edebilmek, karşındakini anlayabilmek ve en önemlisi karşındakinin gözlerine baktığında bir an ölmek gibi... Eminim çoğumuz yaşamışızdır bu duyguyu.. Çoğumuz kaç defa aşık olduk kim bilir.. Peki doğru olan hangisiydi?

"Aradan uzun zaman geçse de ilk aşk unutulmaz der" büyüklerimiz... Galiba haklılar... İnsan ne kadar sevmiyorum desede ilk aşkı, ilk sevdiği hep aklının bir köşesinde... Belki de bu yüzden olmuyor mudur ayrılıklar Belkide tek sebep budur.. Unutamamak... Galiba öyle... Çünkü neden ayrılır sevenler? Aslında seven, aşık olan demek istemiyorum ayrılanlar... Çünkü gerçekten sevselerdi ayrılırlar mıydı?

Yine o aklımda... Yine o hep en yakınımda ve yine o benim hep yanımda.. Sevdiğim.. Belki de ailemden sonra en çok değer verdiğim kişi.. Belki de ömrümü ona ayırabileceğimiz kişi... Ya da diğerleri gibi... Sahte... Bir aşkın sahte olduğunu nereden öğrenebiliriz ki.. Ya da bir aşkın ne zaman son bulacağını.. Ya da duygularımızı.. Bazen insan kendiyle bile çelişkiye düşer.. Bazen insan "Acaba doğru mu?" der... Aslında aşk insana çok şey öğretir... Mesela yaşarken ölmeyi.. Ya da bir daha doğmayı... Ya da bir hayatın tüm yanlışlarını.. Belki de zekiler doğru aşkı bulur... Çünkü aşk bulmaca değil midir? Ve bulmaca bilgi gerektirmez mi?



Ve... Aslında ama'lar bir hayatı bitirmez mi?


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu