Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj16.09.2011, 21:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Terör Neden Bitmiyor Yada Bitirelemiyor mu ?

Terör Neden Bitmiyor Yada Bitirelemiyor mu ?



Gün geçmiyor ki yeni şehit haberleri gelmesin. Şırnak Ulurede İlçesi kırsalında sınır güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerinin yol güzergahına P-K-K'lılar tarafından yerleştirilen mayının patlaması sonucu 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Yüreğimizdeki bir acı küllenmeden diğer acılar geliyor. Sanki otomatiğe bağlanmış gibi.

Artık pek şehitler ölmez sloganı da atılmıyor.

= Zira şehitler ölüyor =

Artık askerlerimizin şehit edilmeleri o kadar vaka-ı adiyeden (adi olay) sayılıyor ki, şeriatçiların cenazelerine, yaralılarına koşanlar şehitlerimize gelmiyorlar.

İskenderun 'da askeri birliğe roketli saldırı: 6 asker şehit, 11 asker yaralı... Saldırıyı P-K-K üstlenmedi. Eğer onlar yapsa hemen üstlenirdi, hatta birileri yok siz yapmadınız dese de.



Neden bulunmuyor veya bulunamıyor.

Bir bakalım.

SASLAR VE SAT LAR NEREDE? POYRAZKÖY DAVASINDA TUTUKLU!!

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTA KADEMESİNİN YARISI NEREDE? BALYOZ DAVASINDA TUTUKLU, ŞÜPHELİ VEYA İNTİHAR ETTİ

P-K-K AKDENİZ BÖLGE SORUMLUSUNU YOK EDEN GAZİ KAHRAMAN ALBAY NEREDE? ONURUYLA OYNANDIĞI İÇİN İNTİHAR ETTİ!!


İSKENDERUN-MERSİ N BÖLGELERİNDE P-K-K ŞEHİR YAPILANMASINA KARŞI MÜCADELE EDENLER NEREDE? ERGENEKON DAVASINDA TUTUKLU.

NEDEN İSTİHBARAT ALAMIYORUZ? İSTİHBARAT GÖREVLİLERİ ERZİNCAN DAVASINDA TUTUKLU.



TEKNİK TAKİP DİNLEME YAPILMIYORMU? EVET, YAPILIYOR AMA MEVCUT İMKÂNLARLA SADECE HÂKİM SAVCI ASKER GAZETECİLER VE HÜKÜMET MUHALİFLERİ DİNLENEBİLİYOR.

PEKİ, ÖZEL KUVVETLER NE YAPIYOR? ESKİ KOMUTANI BALYOZCU ÇIKTI TUTUKLU. E ARTIK YENİ KOMUTANI HERHALDE MESAJI ALMIŞTIR.

OLAGANÜSTÜ HAL NE OLDU? TABİ KALKTI PEKİ DOĞU GÜNEYDOGUDAKİ HAL OLAGAN MI?

TERÖRÜ DESTEKLEYEN BARZANİ TALABANİ NE HALDE? ARTIK KIRMIZI HALILARLA CUMHURBAŞKANLIĞINDA AĞIRLANIYORLAR

TERÖRÜ AÇIKÇA DESTEKLEYEN SİYASİ PARTİ NE OLDU? AÇILIM KAPSAMINDA GRUP KURMASINI ENGELLEMEYECEK ŞEKİLDE KAPATILMIŞ GİBİ YAPILDI.

BASIN MEDYA TERÖRLE MÜCADELEYE DESTEK VERMİYOR MU? HEM DE NASIL DESTEK OLUYOR P-K-K NIN ÜSTLENDİĞİ EYLEMLERİ BİLE TSK KENDİ KENDİNE YAPMIŞTIR DİYOR HER ÇATIŞMADA PEŞİNEN KARAR VERİYOR ASKERLER HATALI HATTA MAHSUS YAPMIŞTIR HATTA BU ORDU ADAM OLMAZ YENİÇERİLERE YAPTIĞIMIZI YAPIP YENİ ORDU KURMALIYIZ DİYOR

AYDINLARIMIZ, OKUMUŞ VATANSEVERLERİ MİZ NE YAPIYOR? ONLAR TUTUKLU, HÜKÜMLÜ, EN AZINDAN ŞÜPHELİ DURUMUNDA. GERİYE KALAN İKİCİ CUMHURİYETÇİ ENTEL LİBOŞ DÖNEKLER "BU ORDU DARBECİ HER AN DARBE YAPABİLİR BUNLARIN KAFASINDAN SOPAYI EKSİK ETMEMEK LAZIM KÜRESEL ISINMA BİLE BU ORDU YÜZÜNDEN OLUYOR VB" AÇIKLAMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYORLAR .

BU TERÖRİSTLERİ KİM YÖNETİYOR?

TERÖRİSTBAŞI ABDULLAH ÖCALAN.

AMA ABDULLAH ÖCALAN HAPİSTE DEĞİL Mİ KAÇTIMI YOKSA? HAYIR, HALEN HÜKÜMMÜLÜ YANİ HÜKÜMLÜ GÖRÜNÜMÜNDE AMA ASLINDA SERBEST YANİ BİZ ONU DIŞARIDA BAŞINA BİR İŞ GELMESİN DİYE KORUMAYA ALDIK...



Peki bu arada bütün olayların doğal sorumlusu olan hükümet nerede? Bizim son aldığımız istihbarata göre haması savunmakla meşgullermiş. Yoksa başka bir önemli işleri var da biz mi bilemiyoruz.

Ne dersiniz…???



GÜNAH KEÇİNİZ GENEL KURMAY MI?

İki binli yılların başında P-K-K terör örgütü perişan olmuştu hatırlayanınız var mı? Peki ne olduda yeniden hortladı? Yine P-K-K terörünün hortlamasında birilerinin koltuk hesabı bulunmakta olduğunu düşünüyorum. Bizim siyasileriz oy uğruna yanlış üzerine yanlış yapmaktan çekinmedikleri için, olmadı başka bir yöntemi deneriz düşüncesi bize çok şey kaybettirmeye devam ediyor.

Bölge halkının yaygaracılarının oyunu alabilmek uğruna perişan olmuş terör örgütü ile mücadele bırakıldı. Yine açılım hikayeleri ile terör örgütü P-K-K ile masaya oturma planlarına girişilmedi mi? Ulusalcı Vatan evlatları ayaklanmasa tepkilerini koymasa P-K-K terör örgütü ile anlaşmaya gidilecekti. Bu uğurda Haburda seyyar mahkemeler kurulup aklamalar yapılmadı mı? Başta yaygaracılar dediğime dikkat edeniniz odlumu bilmiyorum. Özenle seçtiğim o kelime Güney doğu gerçeğini yansıtan bir kelimedir aslında. Güney doğu halkının tamamı P-K-K terör örgütünü desteklemiyor. Destekleyenler benim başta belirttiğim yaygaracılar. AKP hükümeti ise yaygaracılar ile anlaşıp oy potansiyelini artırma planlarını yaparken planları ters tepti. Yaygaracılar ile aralarına husumet girince herkes kendi yolunu tuttu.

Yakın bir zaman içinde o kadar şehit verdik ki kanıksadık mı nedir hiç kimseden bir tepki gelmiyor. Gazzeye yardım gemisi için yaygara kopartmıştık sokaklara dökülmüş protestolar yapmıştık. Gel gelelim bizler için canını veren yiğitlerimize desteği çok görmeye mi başladık? Buda belli bir kesimin askerimizi yıpratma politikasının başarısı mıdır yoksa? Bakıyorum bu gün TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin bu şehitlerin hesabını Genel kurmaya kesmeye çalışmakta. P-K-K terör örgütünü kucağına çeken onunla el sıkışan bir hükümetin ferdinin bunu yapmaya hakkı var mı? İki binli yılların modası mı? her şeyin günah keçisi, Genel kurmay yada Asker.
Mesaj18.09.2011, 20:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

aptal pkk
______________
forum imzamı elleyip artizlik yapmayın
Mesaj19.09.2011, 13:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

israilin burnunu kır (bizim tarih hocasının deyişiyle) o zaman bak nasıl bitiyor Smile
Mesaj19.09.2011, 17:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Siyasete yönelik tüm konular yasak.
Bedava-Sitem teknik destek forumudur.
kolay gelsin.
______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu