Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.09.2011, 10:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Özel Ders Özel Öğretmen

Site Adresi:bilenesor.net

Kuruluşu Tarihi:2001

İçerik: Öğretmen Diyarı

Tanıtımı:

Öğrencilerin bilgi eksiklerini giderme, okul derslerine katkı sağlama ve sınavlara hazırlama konusunda iş yapan özel öğretmenler günümüzde gittikçe artan bir iş alanıdır. Genellikle öğrenci ve emekli öğretmenlerin tercih ettiği bu işe eğilim bir hayli fazladır. Bunun nedeni ise öğrencilere okullardaki eğitim yeterli gelmemesi ve dershanelerin öğrencilerin eksiklerini gidermekten çok test taktiğini geliştirmeye yönelik eğitim vermesi öğrencilerin eksiklerini gidermesine yeterli gelmiyor. Bu nokta da en faydalı çözüm o konuları yeterince iyi anlamayan öğrencilerin özel öğretmen sayesinde birebir eğitimle o konuyu kavraması o konu üzerinde bolca pratik yapma imkanına sahip olmasıdır.


Özel ders almak isteyen öğrenci sayısı günümüzde bir hayli fazladır. Fakat hem ders almak isteyen öğrenciler aradıkları gibi bir öğretmen bulamamaktan hem de özel ders veren öğretmenler kendilerini yeterince duyuramadıklarından şikayet eder durumda. İşte tam bu nokta da karşımıza bilenesor.net isimli internet sitesi çıkıyor. Sitenin amacı özel ders almak isteyen öğrenciler ile özel ders vermek isteyen özel öğretmenlerin birbirlerine ulaşmalarını kolaylaştırmak.
Sitede öğrencilerin aradıkları özelliklere sahip özel öğretmeni bulması adına her şey düzenlenmiş. Gerek sitedeki arama motoru üzerinden gerekse sitede il il ve İngilizce özel ders, matematik özel ders gibi ders ders ayrılmış kategoriler sayesinde öğrenciler aradıkları öğretmeni bulmak da oldukça rahatlıyorlar. Öğretmenler için ise istedikleri kadar detaylı bilgi vermelerine imkan sağlayan bir formun olması güzel bir özellik.

Özel öğretmen tutma ihtiyacı duymanız durumunda yapmanız gereken tek şey bilenesor.net adresine girmek ve istediğiniz ilden, istediğiniz semtten, istediğiniz cinsiyette, istediğiniz yaşta, istediğiniz deneyimde, istediğiniz ücrette öğretmeni bulmanız ve yine ilan içerisinde verilen telefon numarasını aramanız. Telefon ile görüşmenizin sonucunda olumlu bir sonuç ortaya çıkar ise ders almaya başlayabilirsiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu