Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.09.2011, 08:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Movie Makerde Birden Fazla Ses Ekleme ve Ayarlama

Merhabalar, sizlere movie makerde nasıl ses ayarlanır göstereceğim. Bazılarınız merak eder birden fazla ses nasıl eklenir diye.
Ben şahsen şöyle yaparım :
İlk olarak ana sesi (arka plan sesi) eklerim videoya. Sonra videoya işlerim yani videoyu kaydederim. Videoyu pc ye kaydedince movie makerde videonun işlenmiş halini yani düzenlenirken değilde pc ye yüklediğim sadece upload etmek kalmış halini movie makerde açarım.
Sonra artık o arka plan sesi videoya işlenmiş olacak yani videoyu açtığımzda movie makerde video ile bir olacak ses. Ayrıca ses "işlenmiş ses" bölümüne gidecek yani "audio" bölümünde kalacak.
Şimdi ekleyeceğimiz yeni sese gelelim. Sesi movieye atarız. Sonra sesi sürükleyerek "Audio or Music" bölümüne göndeririz. Bu sayede hem audio bölümünde hemde audio or music bölümünde ses çıkar. Ayrıca 2 sesi birbirine karıştırmamak için birinin ses seviyesini düşürmek mi istiyorsunuz ? Düşüreceğiniz sese gelip sağ tıklayın. "Volume" adında bir şey çıkacak ona tıklayın ve ses seviyesini ayarlayın. Eğer kökten kapatacaksanız. "Mute Clip"e tıklayın. Bu sayede ses hiç yokmuş gibi tek sese düşürebilirsiniz.
[/b]
Mesaj28.09.2011, 21:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

saol
______________
forum imzamı elleyip artizlik yapmayın
Mesaj01.05.2015, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sağol!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu