Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.09.2011, 14:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Hayatınızı Gıcık Hale Getirmeyin!

Site Adresi:gicik.net

Kuruluşu Tarihi:2001

İçerik:

Tanıtımı:

Yaşarken gülmeyi, eğlenmeyi, etrafına pozitif enerji vermeyi bilmeyen insanların hayatları diğerlerine göre en az 20 yas erken yaslanıyor. Hayatımızdan gicik olan olayları, nefret ettiğimiz şeyleri uzaklaştırmak bizim elimizdedir. Sadece düşünerek bile tüm olumsuzluklardan kurtulabilirsiniz. Birçoğumuz yoğun iş temposu yüzünden gergin günler geçirmekteyiz. İş yerinde yaşadığımız gergin ve sinirli tavırları en çok aile bireyleri çekmektedir.


Buna ne bizim nede başka birinin hiçbir hakkı olmamakla birlikte bunu egale etmek bizim elimizdedir. O gün birisine gicik oldu isek ona duyduğumuz sinirli duyguları sevdiğimiz insandan çıkartmamız hem bize hem de karşı tarafa büyük saygısızlık olacaktır. Bunun yerine birçok blog sitelerinden yayınlanan mizah anlayışlı filmler ve animasyonları izleyerek üzerimizde ki yorgunluğu, stresi atabiliriz.
Üstümüzdeki yorgunluğu film izleyerek atmak yerine müzik dinleyerek de üzerinizde ki gicik durumu atabilirsiniz. Mp3 çalarınızın dinle ve izle butonuna basarak kafanızı dinleyebilirsiniz. Bir diğer yöntem ise kitap ve gazete okumaktır. Günümüzde internetin çoğalması, Iphone, iPad gibi mobil cihazlara e-kitapların gelmesi ile birlikte doğal kitap okuma alışkanlığı ortadan kalksa da birçoğumuz halen elimizde sayfalar dolusu kitabı okumaktan vazgeçemiyoruz. Kitap okumak insanın, boş zamanlarında hem öğretici hem de dinlendirici özelliği sayesinde bize keyifli dakikalar geçirmemiz sağlıyor. Ben kitap okumam, internet denilen şey boşuna mı icat edilmiş diyor iseniz blog ve e-gazete siteleri tam size göre bir seçenek olacaktır. Blog üzerinde insanlar hem kendi görüşlerini rahatça yazabiliyor, hem de sizlerin bilmediği birçok konu hakkında fikir paylaşımı yapıyorlar. Sizde bu paylaşımların altına konu hakkında olumlu olumsuz yorumunu katabiliyorsunuz. Bir blog üzerinde son çıkmış klipler hakkında yorum yapabilir, beğenip beğenmediğinizi görüş olarak belirtebilirsiniz. Bu tur siteler genelde kişisel ve ziyaretçiye ücretsiz yayımlandığı için lütfen yorum yaparken mizahi diller ile yorum yapınız. Site yöneticisi sadece size o klip, animasyon, film, dizi veya mizahi yazıları servis etmekle sorumludur. Kendini kanıtlamış, gicik olmayacağınız zevkli vakitler geçireceğiniz http://www.gicik.net sitesine göz atıp boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu