Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.10.2011, 16:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Ev, bahçe ve dekorasyon hakkında her şey

Site adı: EV DERGİSİ - evdergisi.com

KURULUŞ TARİHİ: 2009

İÇERİK: ev ve dekorasyon





İnsanoğlu çok aciz olan bir varlıktır. İnsanların yemek yemek, su içmek, temizlenmek gibi ihtiyaçları olduğu gibi aynı zamanda mesken yani kalacak bir ev ihtiyacı da vardır. Bir evde bulunmayan insan yazın sıcağından ya da kışın soğuğundan nasıl etkilenmeyebilir ki? İnsanlar sürekli olarak dış etkilere maruz kaldıklarından dolayıdır ki bir meskene sürekli ihtiyaç duyarlar. evdergisi.com olarak sizlere bir takım ev hususunda bilgiler sunacağız. Şu an günümüz dünyasında pek çok farklı türlere sahip farklı ev türleri bulunmaktadır. Bunlara örnek olarak villah, dublex ve triplex evler, normal apartmanlar gibi durumları örnekleri misal verebiliriz. Her evin birbirinden farklı şekilde avantaj ya da dezavantajları vardır. Burada örnek olarak bir villa ile apartman dairesini kıyas yapabiliriz.

Villalar genelde şehir dışında olan evlerdir. Apartman daireleri ise çoğunlukla şehir içindedir. Apartman daireleri şehir içinde olduğundan dolayıdır ki topluma daha yakındır. Fakat aynı durum villalar için söylenemez. Villalar ekseriye şehir dışındadır ve bundan ötürü toplumdan uzaktır. Villaya sahip olmak için araba edinmek gerekmektedir. Çünkü her zaman şehir dışında kalındığından dolayı buna büyük ihtiyaç duyulmaktadır. Villalar pahalı, apartman daireleri ise daha ucuzdur. Bundan ötürü ekonomik olarak iyi seviyelerde olmayan kişiler için villalar büyük yüktür. Fakat bu dezavantajların yanında villaların tabi ki artı yönleri de bulunmaktadır. Villalar daha lükstür. Ekseriya daha konforludur. Villalarda genelde havuz bulunmaktadır.

Bu gibi sebeplerden ötürü olarak villa ya da apartman dairesi arasında iyi tercih yapmak gerekiyor. Amerikan tipi evlere sahip olmak istiyorsanız da iyi araştırma yapmanız sizin açınızdan faydalı olacaktır. http://www.evdergisi.com web sitemizde bunun gibi önemli bilgiler yer almaktadır. Dekorasyondan villa planlarına, prefabrik evlerden daha farklı konulara kadar sizler için önemli olabilecek paylaşımlarımız bulunmaktadır.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu