Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj11.10.2011, 07:52 (UTC)    
Mesaj konusu: YÜZYILIN KAZANÇ DEVRİMİ

Türkiye`de ve Dünyada ilk kez uygulanan bir kazanç modeli, yüzyılın İnternet Devriminde Merkez Sizsiniz. Yepyeni bir kazanç sistemi doğuyor. Xnetwork sizin için geliyor.
X-Network, ister acemi olsun isterse de profesyonel; tüm üyelerin internetten para kazanabileceği 7 katmanlı bir sistem sunuyor. Kısacası bu sistemde en tecrübesiz olan üye bile kolaylıkla para kazanabilir.

Xnetwork kazanç sistemi ile artık herkes para kazanacak. Sistemin yapısı itibari ile ekibe dâhil olan herkesin ortak çalışması ile ekibin büyütülmesi söz konusudur.

XNetwork; kazancının %70'ini üyelerine dağıtarak network piyasasına iddialı bir giriş yapıyor.. XNetwork bilinen network yöntemlerinin aksine yapılan cirodan yüksek kâr payını üyelerine dağıtmayı garanti ediyor.

Sisteme dahil olan kişiler, kendilerine verilecek olan eğitim, hizmet ve araçlarla hem internet üzerinden satış yaparak gelir elde edecek hem sistem içindeki kardan pay alacak hem de gruba sunulacak avantaj ve uygulamalardan faydalanacaklardır. Hem çok kazanacaksınız hemde çok iyi eğitim almış birer internet girişimcisi olacaksınız.

XNetwork sisteminin temel mantığı herkesi bir web sitesi sahibi yapmak ve bu site üzerinden ürün satışı gerçekleşmesini sağlamak. Bu noktada gözünüzün korkmasına gerek yok. Çünkü siteleri siz kurmuyorsunuz. Xnetwork tüm siteleri otomatik olarak kendisi kurup yayına sokmaktadır. XNetwork sistemine dahil olduğunuz zaman tek yapmanız gereken size önerilen web sayfası adreslerinden birisini seçmek ve yayına sok demek. Siteniz otomatik olarak kurulup 1 dakika içerisinde yayına girmiş oluyor. Site içerisinde gerek fiziki gerekse de online olarak pek çok ürün ile ilgili tanıtım yazıları bulunuyor. Sitenizde yapılan bütün satışlardan %50 - %75 arası komisyon kazanmaya başlıyorsun. Bu sadece sistemin kazanç yöntemlerinden bir tanesi. XNetwork 3 farklı yoldan para kazandırıyor.
1- Size verilen sitelerinizin satışlarından ( e-ürün, fiziki ürün )
2- Network sisteminden
3- Xmarket

http://proje7x.tr.gg/
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu