Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.10.2011, 14:14 (UTC)    
Mesaj konusu: En Ucuz Büro Mobilyaları

Domain Adıucuzburomobilya.com

Web Sitenin Kuruluş Tarihi2009

Sitenin İçeriği En Ucuz Büro Mobilyaları

Web Sitesine Ait Tanıtım Makelesi

Kök Orman Ürünleri Mobilya Sanayi ve Dış Ticaret Limitet Şirketi; uzun bir süredir internet üzerinde yüz binlerce müşteriye ulaşabilme imkânını sağlayan e- ticaret yöntemini kullanan bir ofis mobilyası üreticisi olan firmadır. Bu firma; kendisine has olarak geliştirmiş olduğu sistemiyle 7 gün 24 saat sizlere e- ticaret yapma fırsatı sunmaktadır. Kök Ofis firması internet üzerindeki ofis mobilyası satışlarını ucuzburomobilya.com üzerinden yapmaktadır. Bu şekilde arzu eden herkes hiçbir şekilde yorulmadan ve hiçbir şekilde başka firmalara gitme zahmetinde bulunmadan oturmuş otluğu koltuktan çok rahat bir şekilde ürün incelemesi yapabilmektedir. Web sitemizin en önemli olan özelliklerinden bir tanesi de sizlere e- ticaret yöntemiyle ürün satışı yapmasıdır. Yapmanız gereken şey şudur: Ürünlerimizi incelemek ve beğendiğiniz ürünleri tıklayarak karşınıza çıkacak olan formu doldurmak. Forum kısmında ulaşım ve iletişim bilgileri de yer almaktadır. Bizlerden talep etmiş olduğunuz ürünlere rahat bir şekilde erişebilmemiz amacı ile lütfen forumda sizden istenen bilgileri düzgün bir şekilde giriniz.



Ürünlerimizi sizlere ne kadar sürede ulaştırdığımıza dair soru sorar iseniz size şöyle cevap vereceğiz: Melamin ürünlerimizi 7 iş gününde, koltukları 8 iş gününde, cilalı ürünleri ise 15 iş günü içerisinde sizlere ulaştırmaktayız. Genel olarak ulaştırma bilgisi budur fakat bazı bölge ve koşullara göre sürede azalma ya da biraz artma meydana gelebilir. Bu noktada bizler size ürünleri hemen ulaştırmak için gayret sarf etmekteyiz. Çünkü hızlı teslimatın ticari hayatta ne derece önemli bir yer kapladığının öneminin farkındayız.

Ürün zenginliğimiz oldukça yüksektir. Pek çok farklı türdeki ofis mobilyaları ndan misafir koltuklarına, çalışma masalarından
büro mobilyalarına kadar onlarca mobilya ürününü sizlere ulaştırmaktayız. Siz de bizimle çalışarak tüm bunlara erişebilirsiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu