Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj14.10.2011, 12:17 (UTC)    
Mesaj konusu: En Güncel Driverlar Burada



Site Adresi:driverindirin.com
Kuruluşu:2009
İçerik:En güncel driverlar
Tanıtımı:

Bilgisayarların işletim sistemleri ve donanım yapısı çok hassas bir şekilde üretilmektedir. Bundan dolayı bazen bir takım problemler meydana gelebilmektedir. driverindirin.com olarak sizler için bu durumu biraz açalım. Bilgisayar problemlerini iki şekilde sınıflandırabiliriz. Birinci problem yazılımsal problemlerdir. Bilgisayarda bulunan yazılımlar da iki şekilde incelenir. Bunlar sistem yazılımları ve uygulama yazılımlarıdır. Bilgisayarda görülebilen ikinci problem çeşidi de yazılım sorunlarına mukabil olarak donanım sorunlarıdır. Donanım parçalarına Mouse, ekran kartı, ses kartı gibi problemleri örnek olarak söz edebiliriz. Bizim burada sizler için anlatacağımız husus birinci tür bilgisayar sorunları yani yazılım sorunlarıdır. Bilgisayar çok hassas bir şekilde üretildiği için bazen yazılımlarda problem görülmekte bazen de bir takım donanım parçaları için ekstra yazılımlar gerekmektedir. Bu bağlamda bilgisayarlar ekran kartı gibi bazı harici kartlar için drivera ihtiyaç duymaktadır.

Driverlar ekstra kartların düzgün bir şekilde çalışmasını sağlar, işletim sistemi ile arasında yakın bir bağ kurar. Bu noktada bilgisayarların düzgün bir şekilde çalışabilmesi için muhakkak olarak driver kurmanın gerekmiş olduğunu tekrar dile getirelim. Bazen olur ki bilgisayarınızda problem çıkar ya da format atarsınız da sizler için gerekli olan driver cdnizi bulamazsınız. Bunun için bazı insanlar hemen sinirlenmekte, sanki bir daha o CD’yi bulamayacakmış gibi hareket etmektedir. Halbuki driver CD’nizi bulmadığınız vakit hiç üzülmemeniz gerekiyor. Çünkü artık yanınızda driverindirin.com var.

Güncel Türkçe Driver indirme sitesi üzerinde bilgisayarınız için gerekli olan driver programlarını hızlı bir şekilde bulabilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak rahat bir şekilde driver indirebilecek ve mevcut olan bilgisayar sorunlarınızın driverla ilgili kısmını çok rahat bir biçimde çözebilirsiniz. Driver dünyamızdan program indirmek için hiçbir şekilde bizlere ücret ödemenize gerek bulunmadığını belirtmek isteriz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu