Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.10.2011, 07:40 (UTC)    
Mesaj konusu: Konya Toner Dolum-Fotokopi Faks Servisi

Site Adresi:yalcinburo.net
Kuruluş Tarihi: 2008
İçerik: Konya toner dolum, fotokopi faks ve yazıcı teknik servis. Toner kartuş dolumu
Tanıtım






Bilgisayarlar çok hassas ve üstün teknolojilerle üretilmiş olan elektronik araçlardır. Bilgisayarın hem iç hem de dış donanım ürünleri vardır. Bir kısım donanım parçaları olmadığı vakit bilgisayar çalışmaz. Mesela bilgisayarın beyni olarak nitelendirilmiş olan CPU yani merkezi işlem birimi olarak da ifade edilen işlemci olmadığı vakit bilgisayar çalışmaz. Bunların yanında bir kısım bilgisayar parçaları ise isteğe göre kullanılan parçalardır. Bu parçalar bilgisayarla bağlantıları sağlandığı taktirde çok güzel bir şekilde insanlara hizmet vermektedir. Bu parçalar hakkında sizlere yazıcıları anlatacağız. Yazıcının İngilizce dilindeki adı printer’dır. “Peki bu ürün ne işe yarar?” sorusunu soracak pek kişi yoktur sanırım. Çünkü neredeyse yüz milyonlarca kişi bu cihazı kullanmış ya da görmüş durumdadır. Yazıcılar elektronik sistemlerde bulunan –mesela bilgisayar- verileri kağıt üzerine aktaran cihazlardır. Bu verilerin grafik ya da metin olması hiç fark etmemektedir. Yazıcılar ikisi için de kullanılmaktadır.

Yazıcıların birbirinden farklı türleri vardır. Bunların birkaçını şöyle buraya aktarabiliriz: Karakter yazıcılar, lazer yazıcılar, nokta vuruşlu yazıcılar, kalemli yazıcılar…Yazıcılar mürekkep kullanılarak çalışmaktadır. Mürekkep kullanılmadan yazıcı çalışması mümkün görülmemektedir. Bundan dolayı printerlar için muhakkak surette belli aralıklar ile mürekkep takviyesi gerekiyor. Mürekkep oranı bitmiş olan bir yazıcının yazdırma işlemini gerçekleştirmesi hiç beklenemez olan bir durumdur. Bu bağlamda toner dolum ihtiyacınızı gidermeniz için sizlere çok güzel bir tavsiyede bulunacağız. Sizlere önereceğimiz firma Yalçın Büro’dur.

Yalçın Büro; Konya toner dolum hizmetini kaliteli bir şekilde gerçekleştiren bir firmadır. Her türlü yazıcı mürekkebi ihtiyacınızı Konya toner dolum merkezinde karşılayabilirsiniz. Bunun yanında; teknik problemlerinizi gidermek amacı ile Konya toner dolum ve yazıcı teknik servisine misafir olabilirsiniz. Bu firma üstelik Konya fotokopi işlerinizi de karşılıyor. Hemen http://www.yalcinburo.net ‘e misafir olun ve firmayla tanışın.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu