Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj15.11.2011, 08:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Sağlık lı Yaşam Sitesi

http://saglikyasamyolu.tr.gg

Sitemizde sağlık ve yaşam alanında birçok konudda bilgi sahibi olacaksınız her geçen gün içeriği genişletip sizlere ulaştırmaya çalışacağım amacımız tedavi etmek değil sadece bilgilendirmektir.

Yüzünüzü tazelemek, deformasyonları gidermek ya da küçük rötuşlar yaptırmak için en uygun zamandayız... Ancak herhangi bir operasyona karar vermeden önce; mutlaka yeni yöntemleri, size uygun olup olmadığını ve risklerini de göz önünde bulundurmalısınız

Makyaj yapmayan kadın var mı? Kimi ara sıra, kimi her gün; kimi bolca, kimi belli belirsiz ama illaki makyaj yapar. Elbette, makyajın vazgeçilmez beşlisi de yakından tanınır; fondöten, pudra, allık, rimel ve ruj.

Diyet artık bir zahmet olmaktan Çıkıyor. Diyet Uygulamarı Sizi Forma Sokmak ve Sağlıklı Bir Bünyeye Sahip Olmanız İçin Vardır. Dikkat Edin Bizim Bahsettiğimiz O Şok Diyetler Değil !

Hastalıklar çeşidine tuttukları organ ve sistemlere toplumda görünüş özelliklerine görüldükleri yaş gruplarına ve etkenlerine göre sınıflandırılırlar. Örneğin: Enfeksiyon hastalıkları psikolojik hastalıklar sosyal ve salgın hastalıklar dejeneratif hastalıklar ve bebeklik çağı hastalıkları gibi

Gerek zayıflama için, gerek daha sağlıklı bir yaşam sürebilmek için beslenmenin ne kadar önemli olduğunu herkes bilmektedir. Lakin, bu aşama da önemli olan açlık hissini gidermek amacı ile beslenmek yerine, tamamen düzenli bir biçimde beslenmek olmalıdır.

Aile, ülkenin ekonomik, siyasal ve sosyal değişimlerini etkiler. Yüzyıllardır bir değişim süreci geçirse de bir toplumda aile; üreme, çocukların bakımı ve beslenmesi, aile üyelerinin duygusal ihtiyaçlarının karşılanması gibi işlevleri yerine getirmiştir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu