Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj17.12.2011, 20:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Cars Tasarımda Başlık Resmi Değiştirme Veya Gizleme Nasıl

merhaba arkadaşlar ben cars tasarım kullanmaya başladım fakat başlık resmi siteme uygun değil gizlemek veya değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim
Mesaj17.12.2011, 20:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu cars tasarımda mümkün degil diye biliyorum ;)
Mesaj17.12.2011, 20:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

helpend yazmış:
bu cars tasarımda mümkün degil diye biliyorum Wink


anladım teşekür sağol bu şekilde siteyle çok alakasız duruyor o yüzden değiştirmek yada kalırmak istiyorum
Mesaj17.12.2011, 21:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar yokmu hiç bi çözüm yolu bilen
Mesaj17.12.2011, 21:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

başka tasarım kullan örnegin ıceblue tasarım acemiler için iyidir ve tavsiye ederim ;)
Mesaj17.12.2011, 21:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

helpend yazmış:
başka tasarım kullan örnegin ıceblue tasarım acemiler için iyidir ve tavsiye ederim Wink


bütün tasarımları kullanıyorum yaklaşık 2007 den beri sitem mevcut ama bu tasarım çok hoşuma gitmişti css biediğim için yapamıyorum bu sade hoş bi tsarım sahip o yüzden kullanmak istemiştim ama bu sorunu halledemedim sence kim çözer bu işi
Mesaj17.12.2011, 21:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

css tasarım tavsiyem çok iyi ve kullanışlı tabi kullanmayı biliyorsan ;)
Mesaj17.12.2011, 21:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

helpend yazmış:
css tasarım tavsiyem çok iyi ve kullanışlı tabi kullanmayı biliyorsan Wink


bilmiyorum malesef ben yatıyorum arkadaşlar bunun çözümünü bulan olurs yazsın lütfen
Mesaj17.12.2011, 22:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım . Sana bir css tasarım çizeyim ücretsiz karşılıksız zaten sitemde bu hizmeti veriyorum.Siteme gir ve Tasarım İstek bölümünden Tasaırm İStek Formunu doldur ve isteğini yap. İyi günler.
Mesaj18.12.2011, 10:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
.banner { background-image: url(baslık linki); overflow:auto; width:925px; height:167px; position:absolute; top:0px; left:40px;
}

</style>

 
<div   class="banner" >

</div>


</div>[/code] Bu Kodu Deneyin
______________
Mesaj18.12.2011, 17:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

xmert96x yazmış:
Kod:
<style type="text/css">
.banner { background-image: url(baslık linki); overflow:auto; width:925px; height:167px; position:absolute; top:0px; left:40px;
}

</style>

 
<div   class="banner" >

</div>


</div>[/code] Bu Kodu Deneyin


tasarımın altına ve üstüne denedim olmadı nereye ekleyeceğim bu kodu
Mesaj18.12.2011, 17:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar benim aklıma bişey geldi hani üzt meni yapıyorlarya bende bi resim koysam üst meni yapar gibi olmazmı acaba mesela sitemin ismi yazan bir resim hazırlasam onu şu anki başlık resminin tam üstüne yerleştirebilirmiyim bilen varsa cevap versin lütfen
Mesaj18.12.2011, 17:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
.banner { background-image: url(baslık linki); overflow:auto; width:925px; height:167px; position:absolute; top:0px; left:40px;
}

</style>

 
<div   class="banner" >

</div>


Tasarımın Üstüne Koyun
baslık linki Kısmına Kendi Başlık Resminizin linki girin
______________
Mesaj18.12.2011, 18:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

xmert96x yazmış:
Kod:
<style type="text/css">
.banner { background-image: url(baslık linki); overflow:auto; width:925px; height:167px; position:absolute; top:0px; left:40px;
}

</style>

 
<div   class="banner" >

</div>


Tasarımın Üstüne Koyun
baslık linki Kısmına Kendi Başlık Resminizin linki girin



aynen bu kodu tasarımın üstüne ekledim ama bi değişiklik yok acaba benmi yanlış yapıyorum
Mesaj18.12.2011, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam arkadaşım yapacağım galiba resmin url sini yanlış almışım yapamazsam yardım isterim çok sağolun
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu