Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj21.12.2011, 16:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Yardım!!!

Arkadaşlar blog tasarımına ihtiyacım var ben çizdim bi arkadaş kodladı ama resim felan sıgmadı görüntü bozuldu http://akpinarweb.tr.gg/aaas.htm bunu bana css ile kodlayacak varmı acaba???
______________

Sitemden Çıkamıyorum???http://akpinarweb.tr.gg/forum/thema-1-Sitemden-%C7%FDkam%FDyorum.htm
Mesaj21.12.2011, 17:05 (UTC)    
Mesaj konusu: biri yardım etsin

biri yardım etsin arkadaşlar acilll
______________

Sitemden Çıkamıyorum???http://akpinarweb.tr.gg/forum/thema-1-Sitemden-%C7%FDkam%FDyorum.htm
Mesaj21.12.2011, 17:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş bu kodlanmıştı zaten kodları bi kategoride vardı Smile ama hatırlamıyorumm
Mesaj21.12.2011, 17:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<table width="320" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <th height="220" align="left" valign="top" background="http://img.webme.com/pic/a/akpinarweb/blog1.png" scope="col"><table width="320" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
      <tr>
        <th width="17" height="24" scope="col">&nbsp;</th>
        <th width="285" align="left" valign="bottom" scope="col"><span style="font-size: small; ">Tarih : Tarih - Saat : Saat - Yorum : Yorum</span></th>
        <th width="18" scope="col">&nbsp;</th>
      </tr>
      <tr>
        <th height="29" scope="col">&nbsp;</th>
        <th align="center" valign="middle" scope="col">Blog Başlık</th>
        <th scope="col">&nbsp;</th>
      </tr>
    </table>
      <table width="320" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr>
          <th width="24" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="79" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="17" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="177" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="23" scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th height="70" scope="col">&nbsp;</th>
          <th scope="col">Resim</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
          <th align="left" valign="top" scope="col">Yazı</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
    </table>
      <table width="320" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr>
          <th width="20" height="28" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="282" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="18" scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th height="23" scope="col">&nbsp;</th>
          <th align="right" valign="middle" scope="col">Devamı</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
    </table></th>
  </tr>
</table>


Grafikdizayn Zaten Kodlamış Smile
Mesaj21.12.2011, 17:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben bi tane yollamıştım.
______________
Mesaj21.12.2011, 17:29 (UTC)    
Mesaj konusu: tamamda

grafik dizayn kodladı da onunki olmadı sayfaya bakarsan resim felan yerinden çıktı

@evrenseleglence: evet sen kodlamıştın ama oda olmadı ben çizdimde bunuda bi zahmet kodlasan
______________

Sitemden Çıkamıyorum???http://akpinarweb.tr.gg/forum/thema-1-Sitemden-%C7%FDkam%FDyorum.htm
Mesaj21.12.2011, 17:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: tamamda

akpinarweb yazmış:
grafik dizayn kodladı da onunki olmadı sayfaya bakarsan resim felan yerinden çıktı

@evrenseleglence: evet sen kodlamıştın ama oda olmadı ben çizdimde bunuda bi zahmet kodlasan


nasıl olmadı ben sitemde denedim herşey normaldi.Neyse ver kodliim. Benimkine benzer yapmışsın Very Happy ama küçük Very Happy
______________
Mesaj21.12.2011, 17:35 (UTC)    
Mesaj konusu: evet

çok teşekkür ederim senin sitende çalışmışta ben siteye o css ile beraber ekledigimde bütün yazılar beyaz oldu css kodundan kaynaklanıyordu herhalde.
bide benim sitenin üst menüsü gibi yapmışın benimde ordan aklıma geldi Smile
______________

Sitemden Çıkamıyorum???http://akpinarweb.tr.gg/forum/thema-1-Sitemden-%C7%FDkam%FDyorum.htm
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu