Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj22.12.2011, 18:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Flash ı Sitede Nasıl Tam Yaparım

BAKIN ARKADAŞLAR
BENİM SİTE www.5renk.tr.gg

Ben Siteme Flash Tasarladım.
Ama Hani flashmagic.tr.gg deki gibi tam ekran yapamıyom yardım

Url:
<object width="1000" height="650" type="application/x-shockwave-flash" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10.0.0"><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="allowNetworking" value="all"/> <param name="allowScriptAccess" value="always"/><param name="base" value="http://static.wix.com"/><param name="movie" value="http://static.wix.com/client/app.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="FlashVars" value="pageId=28327RZADpJkBdRG;VO5sA--a&embedFormat=websites&embedID=354675e1-0738-44c1-bce8-c173740823af&partner_id=WMGs4POB1ko-a" /><param name="scale" value="noScale" /><param name="salign" value="tl" /><embed src="http://static.wix.com/client/app.swf" quality="high" allowNetworking="all" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" FlashVars="pageId=28327RZADpJkBdRG;VO5sA--a&embedFormat=websites&embedID=354675e1-0738-44c1-bce8-c173740823af&partner_id=WMGs4POB1ko-a" type="application/x-shockwave-flash" width="1000" height="650" base="http://static.wix.com" scale="noscale" salign="tl" ></embed></object><br/><a href="http://www.wix.com"><b>Free website</b></a> - <a href="http://www.wix.com/create/website" ><b>Powered By Wix.com</b></a>
Mesaj23.12.2011, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

css tasarıma geç daha sonra menü gizleme kodunu kullan menüler gizlenicektir daha sonra bu kodu sitene yerleştir. bu kadar :Dsayfalarımı değiştir'deki ana sayfada aslan bişe olmicak yoksa olmaz başarılar...
Mesaj23.12.2011, 18:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu Konuda Ben Sana Yardımcı Olabilirim Sanırım...

MSN: speed__98( at )hotmail.com
______________
-MacigSoft- Web Tasarım | MSN:speed__98( at )hotmail.com
Mesaj05.01.2012, 20:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

OLMUYOOOOOOOOOOOO
Mesaj05.01.2012, 20:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

MENÜYÜ GİZLEDİM SANIRSAM KOD YANLIŞ
Mesaj05.01.2012, 20:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

TAMAM BİRAZ UĞRAŞTIM OLDU.
Bİ BAKIN SİTEME.
AMA ÖZENSİZ YAPTIM YAKINDA ÖZENİRİM.
Mesaj07.01.2012, 19:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öreneceğin Daha Çok Şey Var Senin FTPli bir sunucu kullanmanı öneririm

Flash Tasarımınıda XML Olmasınıda tavsiye ederim çünki css den daha kolay

kodlanıyor... Başarılar MSN : speed__98( at )hotmail.com
______________
-MacigSoft- Web Tasarım | MSN:speed__98( at )hotmail.com
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu