Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj26.12.2011, 14:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Siteye Resimleri Güzel Bir Şekilde Ekleme İpuçları ?

Arkadaşlar eskiden ben resimleri dümdüz alt alta koyuyordum..

http://gtasanandreashakkinda.tr.gg/Foto%26%23287%3Braf-Galarisi.htm

Bakın.

İlk zamanlar koydum bunları...

Şimdi daha güzel bir şekilde koymak istiyorum.

Düzenli ve daha güzel bir şekilde.

İpuçları verebilirmisiniz aklımda tablo yapmaktan başka hiçbir fikir yok
______________
Mesaj26.12.2011, 14:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

bsnin galari ekstrasını kullana bilirsin veya bana ulaşırsan sana bir slider kodu verebilirim
Mesaj26.12.2011, 14:18 (UTC)    
Mesaj konusu: bunu deneyebilir sin

bunu deneyebilir sin


<marquee> </marquee> Smile
______________

Sitemden Çıkamıyorum???http://akpinarweb.tr.gg/forum/thema-1-Sitemden-%C7%FDkam%FDyorum.htm
Mesaj26.12.2011, 14:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

pinoki yazmış:
bsnin galari ekstrasını kullana bilirsin veya bana ulaşırsan sana bir slider kodu verebilirim


Özelden ulaşıyorum. Smile
______________
Mesaj26.12.2011, 14:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bunu deneyebilir sin

akpinarweb yazmış:
bunu deneyebilir sin


<marquee> </marquee> Smile


Deneyebirlsn derken neyapacam o kodu ?
______________
Mesaj26.12.2011, 14:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

pinoki yazmış:
bsnin galari ekstrasını kullana bilirsin veya bana ulaşırsan sana bir slider kodu verebilirim


Galari biraz zayıf kalıor sanki..
______________
Mesaj26.12.2011, 14:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

hazır flash resim galerisi kullanabilirsin veya sana ps ve dw ile resim çerçevesi fln yapabilirim.
______________
Mesaj26.12.2011, 15:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bunu deneyebilir sin

Alıntı:
Deneyebirlsn derken neyapacam o kodu ?


Kardeş <marquee> </marquee> yazan yerlerin arasına resimleri koyman yeterli olucaktır. Örnek;

Kod:
<marquee><img alt="" src="http://img.webme.com/pic/f/frmgtv/icerik1.jpg"/></marquee>

______________
Mesaj26.12.2011, 15:47 (UTC)    
Mesaj konusu: evet

qfrmgtv evet aynen öle Smile
______________

Sitemden Çıkamıyorum???http://akpinarweb.tr.gg/forum/thema-1-Sitemden-%C7%FDkam%FDyorum.htm
Mesaj26.12.2011, 15:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bunu deneyebilir sin

frmgtv yazmış:
Alıntı:
Deneyebirlsn derken neyapacam o kodu ?


Kardeş <marquee> </marquee> yazan yerlerin arasına resimleri koyman yeterli olucaktır. Örnek;

Kod:
<marquee><img alt="" src="http://img.webme.com/pic/f/frmgtv/icerik1.jpg"/></marquee>


Saolun. Güzelmiş kayan şekilde. Smile

Aşağı , sağa kayanlarıda varmı ?
______________
Mesaj26.12.2011, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu: evet

google de ara kayan yazılar diye sen oraya resim eklersin
______________

Sitemden Çıkamıyorum???http://akpinarweb.tr.gg/forum/thema-1-Sitemden-%C7%FDkam%FDyorum.htm
Mesaj26.12.2011, 16:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşmıştı birkaç kişi bulursam yazarım.
______________
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Mesaj26.12.2011, 16:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Yukarı akan resimler kodu

Kod:
<marquee scrollamount="2" scrolldelay="10" direction="up" loop="99999" width="126" height="220" onmouseout_fckprotectedatt="%20onmouseout%3D%22this.start()%22" onmouseover_fckprotectedatt="%20onmouseover%3D%22this.stop()%22"><center> <a href="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ" _fcksavedurl="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ"><img alt="" style="width: 100px; height: 100px" src="http://RESMİN URL ADRESİ" _fcksavedurl="http://RESMİN URL ADRESİ" /></a><br />
<a href="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ" _fcksavedurl="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ"><img alt="" style="width: 100px; height: 100px" src="http://RESMİN URL ADRESİ" _fcksavedurl="http://RESMİN URL ADRESİ" /></a><br />
<a href="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ" _fcksavedurl="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ"><img alt="" style="width: 100px; height: 100px" src="http://RESMİN URL ADRESİ" _fcksavedurl="http://RESMİN URL ADRESİ" /></a><br />
<a href="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ" _fcksavedurl="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ"><img alt="" style="width: 100px; height: 100px" src="http://RESMİN URL ADRESİ" _fcksavedurl="http://RESMİN URL ADRESİ" /></a> </marquee>

______________
Mesaj26.12.2011, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Aşağı , sağa kayanlarıda varmı ?


Olmamı kardeş Mr. Green -------

Aşağı:
Kod:
<marquee direction="down" height="451" width="40%" scrollamount="1" scrolldelay="1" align="middle"><img alt="" src="http://img.webme.com/pic/f/frmgtv/icerik1.jpg" /></marquee>


Sağa:
Kod:
<marquee direction="right"><img alt="" src="http://img.webme.com/pic/f/frmgtv/icerik1.jpg"/></marquee>


Kolay gelsin.
______________
Mesaj26.12.2011, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Pardon kardeş aşağıdan yukarıda bu:

Kod:
<marquee direction="up" height="451" width="610" loop="99999" scrollamount="2" scrolldelay="10" onmouseover_fckprotectedatt="%20onmouseover%3D%22this.stop()%22" onmouseout_fckprotectedatt="%20onmouseout%3D%22this.start()%22">
<img style="width: 492px; height: 310px" alt="" src="http://img.webme.com/pic/f/frmgtv/icerik1.jpg" /></marquee>
,

Laughing
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu