Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.12.2011, 15:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Sonuçları

Web sitemizi bu yılbaşında milli piyango ile ilgili açıklamalar, bilet sonuçlarını, milli piyango yılbaşı çekilişi sonuçlarını ve canlı olarak milli piyango çekilişini izleyeceğiniz bir site haline getirdik.

Daha fazla uzatmadan konuya dönelim. Web sitemiz Milli Piyango sitesi ile birlikte aynı anda 1 ocak 2012 milli piyango yılbaşı çekilişi sonuçlarını bu sayfa üzerinden sizlere duyaracaktır. Bizlerde herkesle birlikte milli piyango çekilişini izleyeceğiz ve rakamları not alarak ilk olarak bizim web sitemizde sizlere duyuracağız.

Devletin televizyonu olan TRT 1′den canlı olarak takip edebileceğiniz programı, web sitemizden de seyredebileceğinizi belirtmek isteriz. Şuan için izleme sayfası bulunmuyor. Bir kaç gün içerisinde o da eklenecektir.

Şimdi Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi 2012 ile ilgili biraz bilgi verelim.

Geçtiğimiz günlerde en büyük ikramiye olarak bilinen 40 milyon lira, Ankara Grup Merkezi’nde görüntülenerek TV’lerde yer aldı. Oldukça yüksek bir para.. Bu para ile hayallerini gerçekleştiremeyecek insan sayısı çok azdır. Ama olayın şu boyutuda var. Ne zaman böyle büyük para insanlara çıktı, hayatları daha farklı bir boyuta gelerek daha da fakir duruma düşebildiler.. Hayret edilecek bir olay aslında.

Biz şimdiden milli piyango kime çıkarsa, güle güle ve sağlıklı işlere harcamasını temenni ediyoruz.

İnsanların hayallerini süsleyen 40 milyon lira, 200 liralık banknotlar halinde olarak hesaplandığında 226 kilo çıkıyor. Taşınamayacak kadar fazla para var. İnsan paraları görünce bile bir değişik oluyor. Acaba kim olacak bu talihli? diye düşünmeden edemiyor. Kimisi bana çıkacak diyor, kimisi bizde şans yok diyor..

Kendini bildi bileli yılbaşı bileti alanların sayısıda oldukça fazla. Ama şu zamana kadar en küçük bile rakamı tutturamayanlar var. Tamamen şans işi.. Bakalım bu yılbaşı sonrası neler olacak?

Zannediyoruz ki bugün itibari ile milli piyango biletleri bitmiştir. Ama hala milli piyango yılbaşı çekilişi için kupon almak isteyenler varsa, internette yer alan Türk ve resmi bahis sitelerinden (misli.com, bilyoner.com) gibi sitelerden temin edebilirler. Bu sitelere normal satışlardan daha az rağbet olduğundan dolayı satış yapılabiliyor. Tabi ne kadar güvenilir derseniz o konuda yorum yapamam. Ortada büyük para var. Bu siteler için 20.000 – 50.000 TL ile oyun oynayanlar var. Ama işte ortada 30.000 – 50.000 yok tam 40 milyon TL var.

Tamı tamına 298 otomobil ağırlığında olan bir para var. 400 ev alınabilecek bir para var. Alınamayacak araba, ev yok.

Milli piyango, bu yılbaşı çekilişi için yaklaşık 360 milyon liralık bilet bastırmış. Tamamıda satılmıştır yada yılbaşına kadar bitecektir muhtemelen. Büyük para açıkcası. Milli Piyango’ya rakip mi olsak ne aslında?

2002 yılında 8 trilyon lira yani 8 milyon tl olan büyük ikramiye şimdi, 40 milyon oldu. Arada büyük bir fark var..

Ne diyelim, kim kazanırsa güle güle harcasın.

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Sonuçları 2012 için web sitemizi takip etmeye devam ediniz!

Tam liste, amorti, sıralı liste, kazanan isimler, kazananlar ve daha fazlası ilk bizim web sitemizde.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu