Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj08.01.2012, 18:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Form

Elimde bir form kodu var ve ben bu kodda sumbit butonuna basınca benim e-posta adresime gitsin istiyorum bilgiler. Bunun için ne yapmalıyım ?

Kod:
            <form action="" method="post" id="contactform">
                <div id="name-wrap" class="slider">
                    <label for="name">Name</label>
                    <input type="text" id="name" name="name" />
                </div><!--//name-wrap-->
               
                <div id="email-wrap"  class="slider">
                    <label for="email">E&ndash;mail</label>
                    <input type="text" id="email" name="email" />
                </div><!--//email-wrap-->
               
                <div id="phone-wrap"  class="slider">
                    <label for="phone">Phone</label>
                    <input type="text" id="phone" name="phone" />
                </div><!--//phone-wrap-->
               
                <div id="url-wrap"  class="slider">
                    <label for="url">URL</label>
                    <input type="text" id="url" name="url" />
                </div><!--//email-wrap-->
               
                <div id="comment-wrap"  class="slider">
                    <label for="comment">Comment</label>
                    <textarea cols="53" rows="10" id="comment"></textarea>
                </div><!--//comment-wrap-->
               
                <div><button type="submit" id="btn" name="btn">Submit</button></div>
               
            </form>
Mesaj08.01.2012, 19:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir öneri:
*Bu kadar zahmet çekeceğine jotform ile kendine daha kaliteli ve iyi görselli bir form oluşturabilirsin.
Sadece bir öneri. Smile
______________
Mesaj08.01.2012, 19:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

metin2-bilgisi yazmış:
Bir öneri:
*Bu kadar zahmet çekeceğine jotform ile kendine daha kaliteli ve iyi görselli bir form oluşturabilirsin.
Sadece bir öneri. Smile


Öneri değil güzel bir fikir Smile

Ayrıca ;

Kod:
        <form action="" method="post" id="contactform">
                <div id="name-wrap" class="slider">
                    <label for="name">Name</label>
                    <input type="text" id="name" name="name" />
                </div><!--//name-wrap-->
               
                <div id="email-wrap"  class="slider">
                    <label for="email">E&ndash;mail</label>
                    <input type="text" id="email" name="email" />
                </div><!--//email-wrap-->
               
                <div id="phone-wrap"  class="slider">
                    <label for="phone">Phone</label>
                    <input type="text" id="phone" name="phone" />
                </div><!--//phone-wrap-->
               
                <div id="url-wrap"  class="slider">
                    <label for="url">URL</label>
                    <input type="text" id="url" name="url" />
                </div><!--//email-wrap-->
               
                <div id="comment-wrap"  class="slider">
                    <label for="comment">Comment</label>
                    <textarea cols="53" rows="10" id="comment"></textarea>
                </div><!--//comment-wrap-->
               
                <div><button type="submit" id="btn" name="btn">Submit</button></div>
               
            </form>


"email" yazan yere e-mail adresinizi eksiksiz olarak girin sorun düzelecektir.

______________
www.ozgun-blog.tr.gg
Mesaj08.01.2012, 19:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

kod un içinde yazmışım Very Happy

Kodunuzdaki "email" yazan yere e-mail adresinizi eksiksiz olarak girin sorun düzelecektir.
______________
www.ozgun-blog.tr.gg
Mesaj08.01.2012, 20:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Formda css kullandım, jotform tasarıma uygun değil.
Css kodunu burada vermediğimden gözükmüyor.
Mesaj08.01.2012, 20:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

ozgun-blog
Arkadaşım orayı değiştirirsem sorun düzelmez, form değişir.
Sen olayı anlamadın galiba.
Mesaj08.01.2012, 20:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

mudafam yazmış:
ozgun-blog
Arkadaşım orayı değiştirirsem sorun düzelmez, form değişir.
Sen olayı anlamadın galiba.


Anlamadığım doğru Smile
Bu konuda yardım edemeyeceğim .. İyi günler Smile
______________
www.ozgun-blog.tr.gg
Mesaj08.01.2012, 21:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Buyrun bu kodu kullanın ;

Kod:
<style type="text/css">
body{
background-color:#ffe6cc;
}
h1{
color:#ff0000;
}
textarea{
background-color:#efefef;
font-weight:bold;
font-size: 13px;
padding: 3px;
font-family: Tahoma, Verdana;
color:navy;
}
td{
font-weight:bold;
font-size: 13pt;
font-family: Arial, Verdana;
color:red;
}
input{
background-color:#efefef;
width: 250px;
font-weight:bold;
color:navy;
}</style><!-- ksabitk  -->
<div align="center">
<h1>İletişim Formu</h1>
<form method="post" action="mailto:isim( at )mail.com">
    <input type="hidden" name="id" value="1775" />
    <table border="0" cellpadding="10">
        <tbody>
            <tr>
                <td align="right">Adınız :</td>
                <td><input name="sender_name" type="text" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td align="right">e-Mail :</td>
                <td><input name="sender_email" type="text" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td align="right">Konu :</td>
                <td><input name="subject" type="text" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td valign="top" align="right">Mesaj :</td>
                <td><textarea rows="10" cols="40" name="message"></textarea></td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="2" align="center"><input id="send" type="submit" style="width: 100px; color: #ff0000" name="send" value="G&ouml;nder" /></td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
    <p>&nbsp;</p>
</form>
</div>
<p><a href="mailto:emailadresiniz">email adresiniz</a></p>


e-mail adresiniz yazan yerleri değiştirin sorun kalkacaktır . Renk uyumunu vs yapamazsanız yardımcı olurum .

Kolay gelsin ..
______________
Microsofthelp - Microsofthelp Blog - Microsofthelp Forum - Wordpress Tasarımlar - Foruma Rank Ekleme

Mesaj09.01.2012, 22:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim sanırım olmayacak bu.
Benim attığım kod taslak.
Tasarımın içinden aldım ve tasarımda css var. Yani o formun bir tasarımı var normalde.
Siz bana yeni formlar oluşturuyorsunuz.
Ama teşekkür ederim yinede.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu