Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj12.01.2012, 14:36 (UTC)    
Mesaj konusu: iPhone Tamir

Zamanın en gözde telefonları hiç şüphesiz iPhone‘lardır!
Onları sıkça görüyoruz. 2G, 3G derken 4′ü çıktı. Hatta 5′inde çok yakında geleceğine dair söylentler devam ediyoruz. Apple’ın markası olan iPhone, son hız işlemcisi ve güçlü grafik işlemcisi ile rakiplerinden uzaklaşıyor. Bununla beraber telefonların yüksek kaliteli kameraları ise, fotoğraf makinesi olarak da kullanmaya olanak sağlıyor. Zaten istenilen özelliklerden bir tanesi de bu değil mi? Bu ve bunun gibi bir çok özellik gençlerin iPhone‘u seçmesi için yeterli oluyor. Tabi bunların hepsinin başında tasarım olarak tabiri caizse “karizma” görünüm sağlayan bir tasarımı var. Eminiz ki dünya çapında iPhone alan 80 milyon kişide aynı düşüncelere sahiptir.
Sizinde bir iPhone‘nunuz varsa 3G ile internete çok hızlı bağlanabilirsiniz. Uzun süreler telefonunuzla görüşme yapabilirsiniz. Onu fotoğraf makinesi gibi kullanabilirsiniz. Ne kadar hassas bir telefon gibi gözüksede sağlam bir telefon sahibi olursunuz. Bu ve bunun gibi bir çok özellik, iPhone‘da..
Tabi telefonunuz çalışıyorsa. Çalışmadığı taktirde bu özelliklerin olması yada olmaması hiç bir şey ifade etmiyor. Ülkemiz çapında iPhone servisleri hala çok yaygın değildir. iPhone kolay bozulmayan bir telefon olmasada elektronik olduğundan dolayı iPhone servisi‘ne ihtiyaç duyulabiliyor. Garanti dahilinde olan telefonlarınız için telefonlarınızı kendi servislerini göndermenizi tavsiye ederiz. Tabi ki bir kullanıcı hatası bulunmuyorsa.. Kullanıcı hatası bulunduğu taktirde telefonunuzu yaptırmak sizin için çok pahalıya mal olabilir.
Garanti harici olan bir telefonunuzu, kendi servisinden yaptırmanız sizi pahalıya mal olacaktır. İşte böyle durumlarda biz, ERC iletişim olarak sizlere hizmet veriyoruz. iPhone tamir konusunda olan tecrübelerimizle cihazlarınızı uygun fiyat ile onarımlarını üstleniyoruz.

Detaylar için hemen ERC iletişim'in web sitesine girebilirsiniz.

Beylikdüzü / İstanbul
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu