Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj12.01.2012, 16:48 (UTC)    
Mesaj konusu: www.komikoyunlar.net

Site Adresi : http://www.komikoyunlar.net
Site İçeriği : Flash Oyun Sitesi
Site Kuruluş Tarihi : 2008

Komik Oyunlar, internet üzerinde son yıllarda oldukça fazla oynanmaya başlamıştır. Buna en büyük neden ise internet teknolojisinin gelişmesi ve bu sosyal ortamlarda paylaşılan oyunların çocuklar üzerinde ki etkilerinin büyük olmasından dolayıdır. Küçük büyük herkesin oyun oynamak için kullandığı internet bağlantıları içerisinde yaş sınırlamalarına göre oyun çeşitleri bulunmaktadır.
Tarayıcı tabanlı sitelerde flash olarak sunulan bu oyunlar, çocukların eğitim çağlarında oldukça etkili olmaktadır. Öyle ki uzmanlar ve çocuk doktorları gün içerisinde en az 1 saat çocukların oyun oynamaları gerektiğini belirtmektedir. Oyunlar, çocukların düşünce güçlerini ve el becerilerini geliştirir iken zeka seviyesini de arttırmaktadır. Tabii ki Çocukları oyun oynarken nerelerde ve nasıl oyunlar oynadıklarını takip etmek şartı ile.
Benten, her çocuğun severek izlediği bir çizgi film kahramanıdır. Çizgi film kahramanlarının oyun olarak hazırlanmasının ardından Komik Oyunlar en fazla ilgi çeken kategori olmuştur. Öyle ki bu çizgi film oyunları arasında pek çok sitede en fazla oynanan oyun Komik Oyunlar olmuştur. Oldukça farklı ve yüzlerce değişik bölümden hazırlanan Komik Oyunlarnı oynamak için en iyi adres

İyi forumlar…
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu