Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj12.01.2012, 18:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Tablo İçine Kod Nasıl Eklerim ?

Merhaba Arkadaşlar.

Sitemde Reklam Alanı Yapıcam Tasarım Musait Değil.
Hemen Yeni Yanınada Eklenmiyor Banner Yarım Gözükuyor.

Bende İçerik Bölümüne Tablo İçinde Yapmak İstiyorum.
Peki Tabloya Nasıl Kod Eklicem Yardımlarınızı Bekliyorum.
Mesaj12.01.2012, 18:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Acill Arkadaşlar.
Mesaj12.01.2012, 18:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

reklamlar adlı bir sayfa aç pratik olur başka türlü yeni tasarım gerekir.
______________
Photoshop hakkında herşey bekodesign.tr.gg
Mesaj12.01.2012, 18:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Onuda Düşündüm Ama bende sayfa yenilendikçe bannerler değişyio o yüzden tablo içine istiyorum.
Mesaj12.01.2012, 18:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

:/ toplist açmayı dene bence. başka türlü olmaz gibi
______________
Photoshop hakkında herşey bekodesign.tr.gg
Mesaj12.01.2012, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<textarea style=”WIDTH: 385px; CURSOR: url(”); HEIGHT: 50px” onclick=”this.focus();this.select()” name=”www.bedavasitepaylasim.tr.gg” rows=”5¨ cols=”42¨>


Kodun Kullanımı

Kod:
<textarea style=”WIDTH: 385px; CURSOR: url(”); HEIGHT: 50px” onclick=”this.focus();this.select()” name=”www.htmlkodu.com” rows=”5¨ cols=”42¨>


Bunun Sonuna Kodu Ekliceksin

Kod:
<textarea style=”WIDTH: 385px; CURSOR: url(”); HEIGHT: 50px” onclick=”this.focus();this.select()” name=”www.htmlkodu.com” rows=”5¨ cols=”42¨>Kodu Ekle


Daha Sonra Bunu Kaynak Butonuna Basıp Yapıştırıcaksın Bu Kadar Very Happy Görünümüm Benim Sitemde Html Kodlarının Herhangi Birinde Görebilirsin Smile
Mesaj12.01.2012, 18:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

bedavasitepaylasim yazmış:
Kod:
<textarea style=”WIDTH: 385px; CURSOR: url(”); HEIGHT: 50px” onclick=”this.focus();this.select()” name=”www.bedavasitepaylasim.tr.gg” rows=”5¨ cols=”42¨>


Kodun Kullanımı

Kod:
<textarea style=”WIDTH: 385px; CURSOR: url(”); HEIGHT: 50px” onclick=”this.focus();this.select()” name=”www.htmlkodu.com” rows=”5¨ cols=”42¨>


Bunun Sonuna Kodu Ekliceksin

Kod:
<textarea style=”WIDTH: 385px; CURSOR: url(”); HEIGHT: 50px” onclick=”this.focus();this.select()” name=”www.htmlkodu.com” rows=”5¨ cols=”42¨>Kodu Ekle


Daha Sonra Bunu Kaynak Butonuna Basıp Yapıştırıcaksın Bu Kadar Very Happy Görünümüm Benim Sitemde Html Kodlarının Herhangi Birinde Görebilirsin Smile


Tşkler Ama Öyle Kutu içine değil ben kendim tablo oluşturdum diyelim onun içine kod eklicem sitede eklediğimm kod değilde içeriği görünücek onu arıyorum.
Mesaj12.01.2012, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<a href="http://Buraya"><img class="" alt="" src="Buraya" /></a>

bu kodu kullan Smile
______________
Photoshop hakkında herşey bekodesign.tr.gg
Mesaj12.01.2012, 18:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod çalışıyo ama yanda image /** fln çıkıyo :S
Mesaj12.01.2012, 21:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

kafamda canlandıramadım ama <div> ile yapbilirsin sanırım kordinat düzenliyerek yada tabloya Div koduyla işlersen tablodan kısıtlamayarak dışarı taşacaktır.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu