Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj26.01.2012, 23:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Bu Manşet Kodu Anasayfayı Bozuyor. Yardım

Merhaba arkadaşlar, sitemin anasayfasında slayt manşet var, Bu anasayfamın üstünde baya bi boşluk yaratıyo bunun düzeltebilirmiyiz acaba

Manşet Kodu Bu

Kod:
<!--Flash Slayt--><script type="text/javascript">
<!--
var pic_width=341;
var pic_height=223;
var button_pos=3;
var stop_time=6000;
var show_text=1;
var txtcolor="#ff0000";
var bgcolor="ff0000";

var imag=new Array();
var link=new Array();
var text=new Array();


imag[1]="http://a1201.hizliresim.com/t/t/23kj0.jpg";
link[1]="http://sanal-felsefe.tr.gg/Toolwiz-Time-Freeze.htm";
text[1]="SanalFelsefe";

imag[2]="http://e1201.hizliresim.com/t/t/23kgw.jpg";
link[2]="http://sanal-felsefe.tr.gg/easeus-cleangenius.htm";
text[2]="SanalFelsefe";




var swf_height=show_text==1?pic_height+0:pic_height;
var pics="", links="", texts="";
for(var i=1; i<imag.length; i++){
pics=pics+("|"+imag[i]);
links=links+("|"+link[i]);
texts=texts+("|"+text[i]);
}
pics=pics.substring(1);
links=links.substring(1);
texts=texts.substring(1);

document.write('<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" style="margin: 0px 0px 0px 0px;">');
document.write('<param name="movie" value="http://s7.directupload.net/images/110319/d3ywi2ot.swf">');
document.write('<param name="quality" value="high">');
document.write('<param name="FlashVars" value="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'">');
document.write('<embed style="margin: 3px 0px 5px 0px;" src="http://s7.directupload.net/images/110319/d3ywi2ot.swf" FlashVars="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'" quality="high" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">');
document.write('</object>');
//-->
</script><!--Flash Slayt-->
Mesaj26.01.2012, 23:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

sorununuzu anlayamadım hocam...
Mesaj26.01.2012, 23:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

manşet script gayet iyi çalışıyor sitenizde herhangi bi sorun göremedim Wink
______________
=> Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
Mesaj26.01.2012, 23:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaankart yazmış:
manşet script gayet iyi çalışıyor sitenizde herhangi bi sorun göremedim Wink


Aynen hiçbir sorun göremedim
______________
www.ozgun-blog.tr.gg
Mesaj26.01.2012, 23:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorunu farkettim.
Ana sayfa kaynak kodunuzda br kodları var mı fazlada ?

Anlamadığım şey "artık her geçen gün daha da..." yazan slogan kaynakta script kodun üzerinde bulunmuyor, ama siteye baktığımızda üstünde bulunuyor.
Onların konumları hakkında bilgi verirseniz daha detaylı anlarız sorunu
Mesaj27.01.2012, 08:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş Ben Bu Kodu Kullandım Ama Yeni Resim Ekleyince Çıkmıyor O Resim Ne Yapabilirim

Kllandığım Kod Bu, İstediğim Resimleri Üzerine Koydum Ama Çalışmıyor


Kod:

<!--Flash Slayt--><script type="text/javascript">
<!--
var pic_width=341;
var pic_height=223;
var button_pos=3;
var stop_time=6000;
var show_text=1;
var txtcolor="#ff0000";
var bgcolor="ff0000";

var imag=new Array();
var link=new Array();
var text=new Array();


imag[1]="http://img.webme.com/pic/m/manisyontr/manisyontr-acildi.png";
link[1]="#";
text[1]="ManisyonTR Açıldı";

imag[2]="http://img.webme.com/pic/m/manisyontr/fan-page-acildi.png";
link[2]="#";
text[2]="Fan Sayfası Açıldı";




var swf_height=show_text==1?pic_height+0:pic_height;
var pics="", links="", texts="";
for(var i=1; i<imag.length; i++){
pics=pics+("|"+imag[i]);
links=links+("|"+link[i]);
texts=texts+("|"+text[i]);
}
pics=pics.substring(1);
links=links.substring(1);
texts=texts.substring(1);

document.write('<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" style="margin: 0px 0px 0px 0px;">');
document.write('<param name="movie" value="http://s7.directupload.net/images/110319/d3ywi2ot.swf">');
document.write('<param name="quality" value="high">');
document.write('<param name="FlashVars" value="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'">');
document.write('<embed style="margin: 3px 0px 5px 0px;" src="http://s7.directupload.net/images/110319/d3ywi2ot.swf" FlashVars="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'" quality="high" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">');
document.write('</object>');
//-->
</script><!--Flash Slayt-->
[/quote]
Mesaj28.01.2012, 03:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorunum Tam olarak şu bu kod anasayfanın üstünde bayağı bir boşluk yaratıyo yani <br> gibi ama herhangi bir <br> kodu yok, ayrıca hergeçen gün yazısı da probleme ek değil yani o yazıyı yazmazsamda yine aynı boşluk kalıyo üstte
Mesaj28.01.2012, 17:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

manisyontr yazmış:
Kardeş Ben Bu Kodu Kullandım Ama Yeni Resim Ekleyince Çıkmıyor O Resim Ne Yapabilirim

Kllandığım Kod Bu, İstediğim Resimleri Üzerine Koydum Ama Çalışmıyor


Kod:

<!--Flash Slayt--><script type="text/javascript">
<!--
var pic_width=341;
var pic_height=223;
var button_pos=3;
var stop_time=6000;
var show_text=1;
var txtcolor="#ff0000";
var bgcolor="ff0000";

var imag=new Array();
var link=new Array();
var text=new Array();


imag[1]="http://img.webme.com/pic/m/manisyontr/manisyontr-acildi.png";
link[1]="#";
text[1]="ManisyonTR Açıldı";

imag[2]="http://img.webme.com/pic/m/manisyontr/fan-page-acildi.png";
link[2]="#";
text[2]="Fan Sayfası Açıldı";




var swf_height=show_text==1?pic_height+0:pic_height;
var pics="", links="", texts="";
for(var i=1; i<imag.length; i++){
pics=pics+("|"+imag[i]);
links=links+("|"+link[i]);
texts=texts+("|"+text[i]);
}
pics=pics.substring(1);
links=links.substring(1);
texts=texts.substring(1);

document.write('<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" style="margin: 0px 0px 0px 0px;">');
document.write('<param name="movie" value="http://s7.directupload.net/images/110319/d3ywi2ot.swf">');
document.write('<param name="quality" value="high">');
document.write('<param name="FlashVars" value="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'">');
document.write('<embed style="margin: 3px 0px 5px 0px;" src="http://s7.directupload.net/images/110319/d3ywi2ot.swf" FlashVars="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'" quality="high" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">');
document.write('</object>');
//-->
</script><!--Flash Slayt-->
[/quote]

Resimleri sadece jpeg formatında ekle, diğer formatlarda gözükmüyor
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu