Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj28.01.2012, 11:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Marquee | Kayan resim

Arkadaşlar marquee hakkında tek bilmediğim kod resim kayarken üzerine gelince onu nasıl yavaşlatabiliriz.

Kayan resmi durdura biliyorum ama üzerine gelince nasıl yavaşlatacağım bilmiyorum.

http://tncforum.tr.gg siteye girdiğinizde marquee ' yi göreceksiniz. Üzerine gelince duran bir marquee. Benim istediğiim ise üzerine gelince yavaşlayan marquee.

( Hızını ben ayarlayabilirim. Siz yeter ki kodu verin )
Mesaj28.01.2012, 11:37 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Marquee | Kayan resim

tncforum yazmış:
Arkadaşlar marquee hakkında tek bilmediğim kod resim kayarken üzerine gelince onu nasıl yavaşlatabiliriz.

Kayan resmi durdura biliyorum ama üzerine gelince nasıl yavaşlatacağım bilmiyorum.

http://tncforum.tr.gg siteye girdiğinizde marquee ' yi göreceksiniz. Üzerine gelince duran bir marquee. Benim istediğiim ise üzerine gelince yavaşlayan marquee.

( Hızını ben ayarlayabilirim. Siz yeter ki kodu verin )


Butonlarla hız ayarı yapılan kayan resim kodu:
Kod:
<!-- Kodbanks hız ayarlı kayan resim kodu basla --><marquee id="mymarquee">
<p><a href="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ"><img src="http://RESMİN URL ADRESİ"></a><a href="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ"><img src="http://RESMİN URL ADRESİ"></a><a href="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ"><img src="http://RESMİN URL ADRESİ"></a><a href="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ"><img src="http://RESMİN URL ADRESİ"></a><a href="http://YÖNLENDİRECEĞİN SAFYA URL ADRESİ"><img src="http://RESMİN URL ADRESİ"></a></p>
</marquee><input type="button" onClick="document.getElementById('mymarquee').setAttribute('scrollamount', 1, 0);" value="Yavaş" /> <input type="button" onClick="document.getElementById('mymarquee').setAttribute('scrollamount', 6, 0);" value="Normal" /> <input type="button" onClick="document.getElementById('mymarquee').setAttribute('scrollamount', 12, 0);" value="Hızlı" /><!-- Kodbanks hız ayarlı kayan resim kod kodu bitir -->

______________
Mesaj28.01.2012, 13:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim sağol ama, ben bunun üzerine gelince yavaşlayanını istiyorum.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu