Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj28.01.2012, 21:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitemde Tasarım Önizlemesi Kodu Arıyorum

Sitemde TasarımÖnüzlemesi Kodu Arıyorum yani örnek olrak

http://yapiyoruztasarim.tr.gg/Tasarim34.htm
http://yapiyoruztasarim.tr.gg/Tasarim32.htm


bunun gibi aynı sitede 2 tasarım kullanmak
Mesaj28.01.2012, 22:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

yapabilmen için css kodu bölümüne koyduğun tüm katmanları display:none; ile kapatman gerekiyor.

Gösterdiğin site her sayfaya ayrı tasarımın css kodunu koyduğu için işi çok kolay olmuş.

Dediğim gibi senin yapabilceğin şey katmanlarını gizlemek ve o sayfaya css kodunu yerleştirmek.
Mesaj28.01.2012, 22:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

doktordizayn yazmış:
yapabilmen için css kodu bölümüne koyduğun tüm katmanları display:none; ile kapatman gerekiyor.

Gösterdiğin site her sayfaya ayrı tasarımın css kodunu koyduğu için işi çok kolay olmuş.

Dediğim gibi senin yapabilceğin şey katmanlarını gizlemek ve o sayfaya css kodunu yerleştirmek.


Ya Anlamadım yapiyoruz işallah bakar cevap verir .
Mesaj28.01.2012, 22:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Vereceği cevap şu olacaktır ;

tasarım kodlarımı her sayfaya ayrı ayrı koydum.

yani her tasarımın css kodunu ilgili sayfaya yerleştirmiş.

css kodu bölümüne koymamış.
Mesaj28.01.2012, 22:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

doktordizayn yazmış:
Vereceği cevap şu olacaktır ;

tasarım kodlarımı her sayfaya ayrı ayrı koydum.

yani her tasarımın css kodunu ilgili sayfaya yerleştirmiş.

css kodu bölümüne koymamış.


olmadı yaw
Mesaj28.01.2012, 22:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bak display:none; özelliği ile css koduna koyduğun tasarımdaki tüm katmanları gizle ve gizlenmiş kodu bir sayfanın kaynağına koy.

kaynağına koyduğun sayfada site tasarımın gözükmeyecektir, daha sonra o sayfaya koymak istediğin tasarım kodunuda o sayfa kaynağına koyacaksın.
Mesaj28.01.2012, 22:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

doktordizayn yazmış:
Bak display:none; özelliği ile css koduna koyduğun tasarımdaki tüm katmanları gizle ve gizlenmiş kodu bir sayfanın kaynağına koy.

kaynağına koyduğun sayfada site tasarımın gözükmeyecektir, daha sonra o sayfaya koymak istediğin tasarım kodunuda o sayfa kaynağına koyacaksın.


o kodu css yapıştırıyormuyuz ?
Mesaj28.01.2012, 22:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

css kodu bölümüne bir şey yapıştırmıyorsun işte.
Olay bu.
sayfa kaynağına yapıştırıyorsun.
Mesaj28.01.2012, 22:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

doktordizayn yazmış:
css kodu bölümüne bir şey yapıştırmıyorsun işte.
Olay bu.
sayfa kaynağına yapıştırıyorsun.
Mesaj28.01.2012, 23:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tek bir soru sorayım ;
sitenin normal tasarımındaki tüm katmanları display:none; özelliği ekledin mi ?
eklemedin.

3 defa söyledim dostum Razz
css nedir ne değildir özellikleri nedir, bunları iyice bir araştır sonra bu dediklerim çerez gibi gelecek sana.
Mesaj29.01.2012, 00:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

@doktordizayn
arkadaşımız galiba kod konusunda pek iyi değil ben ona basit bir şablon hazırladım sadece gerekli kodları yerine yazması yeterli

Kod:
<style type="text/css">
h1#title{display: none;}

h2#title span {display: none;}

div.header{display: none;}

li.nav_element{list-style-type: none;}

li.nav_element{display: none;}

//////////css kodları buraya////////////
</style>
////////////html kodları buraya///////////

______________
TR.GG Dışı Link Yasaktır.
Mesaj29.01.2012, 09:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

pinoki yazmış:
@doktordizayn
arkadaşımız galiba kod konusunda pek iyi değil ben ona basit bir şablon hazırladım sadece gerekli kodları yerine yazması yeterli

Kod:
<style type="text/css">
h1#title{display: none;}

h2#title span {display: none;}

div.header{display: none;}


li.nav_element{list-style-type: none;}

li.nav_element{display: none;}

//////////css kodları buraya////////////
</style>
////////////html kodları buraya///////////


kardeşim olmuyo saol gineede
Mesaj29.01.2012, 09:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

@pinoki hayır bu kodu kastetmiyorum.
display özelliğinden bahsediyorum.
http://doktordizayn.tr.gg/css-display-ozelligi.htm

ilk özelliği inceleyip uygularsan eğer dediğimi anlarsın.
Mesaj29.01.2012, 11:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

doktordizayn yazmış:
@pinoki hayır bu kodu kastetmiyorum.
display özelliğinden bahsediyorum.
http://doktordizayn.tr.gg/css-display-ozelligi.htm

ilk özelliği inceleyip uygularsan eğer dediğimi anlarsın.


Sağol
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu