Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj05.02.2012, 04:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Kamu yararlı siteler

Merhaba Dostlar,

Sitelerimi incelediğinzde; hobi amaçlı değil, topluma yararlı siteler olduğunu göreceksiniz. Sınır ötesinden, ülkemizin insanlarına musallat olan, dolandırıcı hırsızları teşhir edip, insanlarımızın tuzağa düşmesine, bir nebzede olsa engel olmaya çalışıyorum.

Bu güne kadar yüzlerce mail aldım. Kimileri, tekerine çomak soktuğum için, küfür eden yada tehdit hırsızlardan geldi. Onları ciddiye bile almadım. Kimileri, dolandırılmış kimselerden geldi. İnsanlarımız maalesef, genellikle duvara tosladıktan sonra araştırma yapıyorlar.

Az sayıdaki mail ise; sitenizi önceden görmüştüm, bahsettiğiniz tezgah benimde karşıma çıkınca, yeniden buldum sitenzi şeklindeydi. Birkaç mesaj ise; dolandırıcılara 100 - 200 euro gönderdim ama bu ara araştırınca sitelerinizi gördüm ve sonunda, benden yeniden para istediler. Sitenizi görmemiş olsaydım, bu tuzağa düşebilirdim. şeklindeydi ve beni en çok mutlu edende, böyle maillerdir.

Neyse dostlar. Elimden geleni yapıyorum, zamanımda bol. Hasbel kader, araştırma imkanımda oluyor. Sizlerden ricam, öncelikle, sitelerimi dostlarınıza tavsiye etmenizdir. Birde, site yapmada çok acemiyim. Yıllardır uğraşıyorum ama html vs den anlamıyorum. Bu siteleri cazip hale getirrmeme yadımcı olacak arkadaş varmı?

Senlik benlik meseleside değil. Bu siteler hepimizindir. İçeriğine baktığınızda, bunu daha iyi anlayacaksınız.

Yaptığım siteler;

http://alocular.tr.gg
http://00359.tr.gg
http://iste-dolandiricilar.tr.gg
http://dolandirici-bulgar-cingeneleri.tr.gg
http://isperih.tr.gg
http://dolandirilanlar.tr.gg
http://internet-dolandiricilari.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu