Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.02.2012, 08:23 (UTC)    
Mesaj konusu: yol yardımı

oncelikle yanlıs baslık veya yanlıs yere konu actıysam mod arkadaslardan ozur dilerim ismim mehmet 28 yasındayım plastik enjeksiyon kalıpları uzerine cad/cam kullanıcısıyım burada bulunmamın sebebi gunumun cogu pc uzerinde gectigi için kendime yeni bi ugras edineyim dedim bir sitem olsun istedim paylasım dizi vs gibi ama web konusunda fazla bir bilgeye sahip olmadıgım için bedava sitem sayesinde bir sitem oldu siteyi google de dogrulattım forumdaki yazılanlar sayesinde sagolsunlar fakat siteye nasıl bir gorunus ve nasıl bir sekilde tasarım yapacagımı bilmedigim için buradan tecrubeli arkadasların yardımına ihtiyacım var bana bu konularda yol gösterecek veya fikirlerini paylasmak istiyen arkadaslar olacagını dusundum. web konusunda bos bir disk gibiyim html bbc kodları falan hiç bilmiyorum. ilgilenen arkadaslara şimdiden cok tesekkurlerimi sunarım..
Mesaj13.02.2012, 09:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba, öncelikle bs'ye hoş geldin.
Konun doğru yerde bana göre Very Happy
Şimdi sana lazım olan şeyler
Biraz Html biraz da Css bilgisi.
Html kodları sitendeki konuların güzel görüntülere sahip olmasını sağlar. Ayrıca html ile sitene dinamiklite ekleyebilir, hazırladığın css tasarımları kodlayabilir ve sitene ekleyebilirsin.
Html'i öğrenmesen olmaz mı?
Tabi ki de olur.
Çünkü html kodlarını senin yerine hazırlayan editörler vardır.
Örnek olarak bs'nin yeni sayfa ekleme editörü.
Ama Html'i az da olsa öğrenmelisin.
Çünkü diyelim ki bir kodda hata çıktı, doğal olarak onun ardından gelen bütün kodlar da yanlış çıkacaktır daha doğrusu görüntülenmeyecektir.
İşte html bilgin ile bu duruma el atıp sorunları basit yöntemlerle düzeltebilirsin.
Css bilmelisin çünkü;
Sitenin konularını Html ile güzelleştirebilirsin ama siteni ziyaret eden kullanıcılar sitendeki konulara baktığı gibi sitenin genel görünümüne de bakıyorlar.
Bu nedenlerden dolayı css ile güzel tasarımlar hazırlayıp Html ile kodlamalısın.
Kolay gelsin.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu