Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj11.02.2012, 18:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Bilen Varmı

Arkadaşlar ben siteme kod koyacağım...fakat kodu koyacağım zaman kod dağınık bir şekilde oluyor....bazı sitelerde kodlar kutunun içinde oluyor onu nasıl yapacağım Question
Mesaj11.02.2012, 18:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Daha açık anlatırsanız belki yardımcı olabilirim.
Mesaj11.02.2012, 18:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şöyle bir şey mi dedin acaba?
Mesaj11.02.2012, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<textarea class="bginput" style="WIDTH: 385px; CURSOR: url(''); HEIGHT: 50px" onclick_fckprotectedatt=" onclick="this.focus();this.select()"" name="www.site.com" rows="5" cols="42">YAYINLAMAK İSTEDİĞİMİZ HTML KODUNU BURAYA YAZIYORUZ

______________
=> Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
Mesaj11.02.2012, 19:16 (UTC)    
Mesaj konusu: s

'YAYINLAMAK İSTEDİĞİMİZ HTML KODUNU BURAYA YAZIYORUZ' yazan yere kodu yapıştırıyoruz kodu yayınlıyoruz bi teşekür yeter Wink

BDA 'ya Göz Atmanı Tavsiye Ederim

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=202458

Kod:
<textarea class="bginput" style="WIDTH: 385px; CURSOR: url(''); HEIGHT: 50px" onclick="this.focus();this.select()" name="www.htmlguzelkod.tr.gg" rows="5" cols="42">YAYINLAMAK İSTEDİĞİMİZ HTML KODUNU BURAYA YAZIYORUZ</textarea>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu