Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.06.2012, 19:51 (UTC)    
Mesaj konusu: BEŞİKTAŞ İÇİN BİR FİKRİM VAR

Arkadaşlar klubün durumu ortada.

Beşiktaş resmi sitesinde gördüğüm ''Beşiktaş İçin Bir Fikrim Var'' sloganından yola çıkarak sitemde Beşiktaş İçin Bir Fikrim Var sayfası oluşturdum.

Bu sayfaya gelen ziyaretçilerimiz hangi takımlı olurlarsa olsun ister G.Saraylı,ister F.Bahçeli,ister Kasımpaşa fark etmez.
Yaratıcı bir fikir ortaya atacak bu fikirle kulubümüzün maddi kaybı azaltılmaya çalışalacak.''Neden asıl sitede yorum yapmıyoruz da senin sitende yapıyoruz ?'' diye soru soracaksınız.Haklısınız ama buradaki fikirleri ben kendi adımla paylaşmayacağım sizin isimlerinizi kullanacağız tabikide...

Bir örnek ;

İsteyen Taraftarlar Yeni Stada İsmini yazdırsın
Başar Yıldırım

Stadımız yeniden yapılırken, stadın dışa bakan belli bir kısmı tuğlalardan yapılsın ve bu binlerce tuğlanın üzerine belli bir ücret karşılığında isteyen taraftarımız, isimlerini yazdırsınlar / kazıtsınlar.(her bir tuğla bir isim ).Bu tuğlalar Kartal yuvasında satılsın.Yani İsteyen her Beşiktaş taraftarı yeni stada kendi ismini versin.Bu dünyadan göçüp gittiğimizde adımız ve ruhumuz mabedimizde yaşasın. Stadın içindeki bir kısımda tüm A takımı futbolcularımız için olsun. Tarihte Beşiktaş forması için ter dökmüş tüm futbolcuların ismi bir bir tuğlalara yazılsın ve her transfer edilen yeni oyuncu bir törenle bu bölüme ismini yazdırsın.Çok büyük bir gelir kaynağı olacağının yanı sıra çokta anlamlı bir proje olacaktır.


Sizdende böyle fikirler bekliyorum.Yapmanız gereken
http://bjkmedya.tr.gg/Yaratici-Fikirler.htm linkteki sayfaya fikirlerinizi yazmak...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu