Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj19.03.2012, 17:26 (UTC)    
Mesaj konusu: REklamı ortalamak

Arrow arkadaşlar reklamı ortalama kodunu kullandığım halde ortalayamıyorum.bu sıkıntıyı yaşayan varmı ? yada çözümünü bilen.?

okadar muhim değilmiş gibi gelsede tasarımıma bakarsanız gerçekten ortalamam gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum Question

şimdiden teşekkürler.
(bu arada forumda var olan tüm kodları denedim oyzüden konu açıyorum.)
Mesaj19.03.2012, 17:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodu css ye ekle Arrow

Kod:
#ad-8f14 {
background:url(http://img.webme.com/pic/t/tasarimci-amca3/adsbg.png);
width:740px;
height:106px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}


birde kendi sitemde arka planda yaptım reklamın arkasında bı resım var yanı değiştirmedim eğer değiştirmek istersen kendın değiştirebilirsin Wink
Mesaj19.03.2012, 17:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

CSS tasarımsa

Kod:

#cixoz {display:none;}
//-->
</style> <div id="cixoz"><style type="text/css">
<!--
Mesaj19.03.2012, 17:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

bing-arama yazmış:
CSS tasarımsa

Kod:

#cixoz {display:none;}
//-->
</style> <div id="cixoz"><style type="text/css">
<!--


reklamı kaldırıyor bu kod daha önce denemıstım Wink
Mesaj19.03.2012, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

T.üstüne ;


</div> 
<center><iframe src="http://ads.webme.com/banner.php?pos=bw" frameborder="0" width="728" height="90" scrolling="no"></iframe></center>


Css kısmına ;

#reko {display:none;} //--> </style> <div id="reko"><style type="text/css"> <!--

kolay gelsın Smile
______________
Mesaj19.03.2012, 19:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

@world-webmaster reklam kaldıran kodlar paylaşmayın lütfen..!!
Mesaj19.03.2012, 20:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca3 yazmış:
@world-webmaster reklam kaldıran kodlar paylaşmayın lütfen..!!


anlamadım reklam kaldırma kodu deılki suan kendı sitemde kullanıyorum.. Exclamation Exclamation
______________
Mesaj19.03.2012, 20:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

world-webmaster yazmış:
T.üstüne ;


</div> 
<center><iframe src="http://ads.webme.com/banner.php?pos=bw" frameborder="0" width="728" height="90" scrolling="no"></iframe></center>


Css kısmına ;

#reko {display:none;} //--> </style> <div id="reko"><style type="text/css"> <!--

kolay gelsın Smile


t.üstüne bölümünün en üst kısmına yapıstırın!!!
______________
Mesaj19.03.2012, 20:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bing-arama nın paylastığı reklam kaldıran yanlıslıkla yapmıstır tanıorum onu
______________
Bir imzayla uraşamam dedim uraşmadım
Mesaj19.03.2012, 21:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

@world-webmaster verdıgın kodu bıara denemıstım nasıl olduysa bende reklam kalkmıstı neyse sorun degıl tarayıcı problemıde olabılır benımkı geçmiş geçmişte kaldı ztn de benım verdıgım kod daha yararlı css ye ekleyınce farkı göreceksiniz Wink Razz

yakında anlatımınıda yapıcam css den reklam nasıl ortalanır ne gibi çözümler olur diye çünkü eskı reklam ortalama kodu hatalı bazı arkadaslarda ortalı bazılarımızda ise bozuk görunuyordu bu sorunu çözdum işte yakında anlatımı hazırlayıp forumda paylasıcam Wink
Mesaj20.03.2012, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

world-webmaster yazmış:
T.üstüne ;


</div> 
<center><iframe src="http://ads.webme.com/banner.php?pos=bw" frameborder="0" width="728" height="90" scrolling="no"></iframe></center>


Css kısmına ;

#reko {display:none;} //--> </style> <div id="reko"><style type="text/css"> <!--

kolay gelsın Smile

denedim bu sefer 2 tane reklam oldu Very Happy nasıl bir şey bu ya .başka önerisi olan varmı? niye olmuyor acaba
Mesaj20.03.2012, 12:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

benım verdıgım kodu ekle kardesım aksamdan berı anlatmaya çalıştıgım olay buydu ama fazla detaya gırmek ıstemedım neyse sende görmussun anlamıssın benım verdıgım css kodu uygularsan sıkıntı yaşamazsın çünkü aynı kodu bende kullanıyorum bende bı sıkıntı yok Wink Razz
Mesaj20.03.2012, 13:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca3 yazmış:
benım verdıgım kodu ekle kardesım aksamdan berı anlatmaya çalıştıgım olay buydu ama fazla detaya gırmek ıstemedım neyse sende görmussun anlamıssın benım verdıgım css kodu uygularsan sıkıntı yaşamazsın çünkü aynı kodu bende kullanıyorum bende bı sıkıntı yok Wink Razz

ekledim kardeş ancak div i ne şekilde çağırıcam ? bendemi hata var değişmedi gene çünkü Neutral
Mesaj20.03.2012, 13:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

div çagırmana gerek yok neden dersen eğer b-s reklamını incelersek Arrow

<table height="102" id="ad-a87f">
<tr>
<td height="102">
<iframe src="http://ads.webme.com/banner.php?pos=bw" frameborder="0" width="728" height="90" scrolling="no"></iframe></td>
</tr>
</table>


kırmızı yazıya bak anlarsın Wink
Mesaj20.03.2012, 13:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

birde bu kod var bunu da ekle verdıgım css olmadıysa

bu kodu css de menu gızleme kodu varya onun hemen altında 1 kere bosluk bırakarak ekle Wink

Kod:
table {margin-left: auto;margin-right: auto}
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu