Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj24.03.2012, 11:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Bilgisayar Ekranınızı Sadece Siz Görün

Herkesin özel eşyasına karşı bir ayrıcalığı ve gizlilik temelleri vardır. Bunlardan birisi bilgisayarlarımızdır. Bizler bilgisayarlarımızın başında otururken bir yabancının bazı dosyalarımızı görmelerine yada yaptığımız çalışmalara ense arkasından şahit olmalarını istemeyebiliriz.

Yapılan yeniliklerden bir tanesi daha, yine sizler için tabi. Yeni bir buluş ile ortaya atılan bu monitör koruyucu, ufak bir maliyetle sizin de olabilir. Nasıl mı ? Özel gözlüklerle buna sahip olabilir yaptığınız tüm çalışmaları sadece siz görebiliriniz.

Bu gözlüğün amacı dışardan bilgisayarınızın açık olarak görünmesi, ama beyaz bir ekranla görünmesi. Sizin ise edindiğiniz özel gözlük ile ekranınızı sadece bireysel olarak görebilmenizdir. Kullanımı oldukça rahat, LCD ekranınıza yerleştirilen polarize film sadece size görünecek ve artık sadece siz kullanacaksınız. Bu monitörün evde gürültülü ortamlardan kurtulmanıza ve bireysel olarak işlemlerinizi halletmenize yardımcı olacağından eminiz.
Mesaj24.03.2012, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Baslik tasinmistir.
______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu