Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.04.2012, 18:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Sayfamı Nasıl Düzenleyebilirim

Arkadaşlar ben sayfamı yeni açtım ilk defa sayfa açıyorum sayfama nasıl Giriş Kayıt Ol Gibi ve vb gibi şeyler ekleyebilirim ? şimdiden teşekkürler verilen cevaplara göre daha sorularım var Embarassed
Mesaj02.04.2012, 19:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Uyelik sistemi nasil eklenir?
Bu sistemi kendi sitenize gore yapmak için www.jotform.com sitesine uye olarak ve ana sayfa'da bulunan video'yu izledikten sonra tecrube kazandiktan sonra bir kayit formu oluşturup sitenize ekleyebilirsiniz.

Kayit formu sitenize nasil eklenir?
Oncelikle html kodlari nedir? bunu biliyorsaniz zaten gerisi kolay sitede kayit forumu yaptiktan sonra orada bir embed butonu olacak web siteniz için olan embed kodunu kopylayip, bedava-sitem'den giriş yaparak siteni giriş bolumune tiklayin sonra,sayfalarimi degiştir'e tiklayin ve yeni bir sayfa açin sayfanizin adini Bana Ulaş gibi bir çok şey koyabilirsiniz sonra sayfa içerik kisiminin hemen yukarisina KAYNAK yazisi var onu gorduyseniz tiklayin ve kodlari yapiştirip kayit edin.

Giriş paneli nasil yapilir?
Bu .com ve bir çok tr gg sitelerinde gordugumuz giriş sayfalari var boyle bir sistem oluşturmak için oncelikle siteni giriş bolumunden extralarimi degiştir deyin,sonra oradan Saklı Sayfalar extrasini seçin,ve oluşturdugunuz kayıt forumundaki kullanici adi gibi bilgiler size geldikten sonra oradan aktifleştirip uye olan kullanicilarin sitenize giriş yapmasini sağliyabilirsiniz.

Bunlar çok zor mu geliyor?
O zaman siz bu işlerde çok acemisiniz işi daha çözememeişsinizdir,bu yuzden bu konular uzerinde durmalisiniz bu gunlerde zaten emek vermeden site kurmak imkansiz,yok yine kurarsiniz ama içerigi az olur hitiniz az olur çok sikilirsiniz bunun için sitenizle her şeyi eglenceli bir şekilde yavaş yavaş kavramanizi oneririm.

İyi forumlar.
______________
"Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu