Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.09.2007, 03:37 (UTC)    
Mesaj konusu: FLAST CHAT ÜYELİĞİM VAR AMA sitemde link gözüküyor?

SAYIN ADMINLER BENIM BİR FLAST CHAT ÜYELİĞİM VAR AMA BUNU SİTEME KOYDUGUM ZAMAN SADECE LİNK OLRAK GÖRÜNÜYOO BUNU NASIL DÜZELTİPP DİREK RADİOMA GİRMELERİNİ SAĞLAYA BİLİRİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

BUDA BENI DİNLEYE BİLMEERİ İÇİN OLAN LİNK BUNU KOPYALADIGIM ZAMAN DİRENK LİNK ÇIKIYO BEN DİREK SAYFA AÇILMASINI İSTİYORUM :

LİNK:http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=437417&ck=11f3d74b5b8605160916dcc348eb38


En son kaynarcadostluk tarafından 05.09.2007 19:23:28 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj05.09.2007, 03:54 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: İLGİLERİN DİKKATİNE !!!!!!!!!

kaynarcadostluk yazmış:
SAYIN ADMINLER BENIM BİR FLAST CHAT ÜYELİĞİM VAR AMA BUNU SİTEME KOYDUGUM ZAMAN SADECE LİNK OLRAK GÖRÜNÜYOO BUNU NASIL DÜZELTİPP DİREK RADİOMA GİRMELERİNİ SAĞLAYA BİLİRİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

BUDA BENI DİNLEYE BİLMEERİ İÇİN OLAN LİNK BUNU KOPYALADIGIM ZAMAN DİRENK LİNK ÇIKIYO BEN DİREK SAYFA AÇILMASINI İSTİYORUM :

LİNK:http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=437417&ck=11f3d74b5b8605160916dcc348eb38




Kod:
<iframe src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=437417&ck=11f3d74b5b8605160916dcc348eb38" frameborder="No" width="300" scrolling="no" height="500"></iframe>


verdiğim kodu boş bir sayfada denermisin önce;
çünkü,, verdiğin url adresi benim browserimda hata verdiği için ben test edemedim.. o yüzden hata payı olabilir:)
______________

Mesaj05.09.2007, 04:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

OFFFFFFFFFFFFFF DİORUM YAAAAA SEN BİTANESİNNN TŞK EDERİM BİDE ANKET NASIL OLUSTURUYO BAKSANA SAAT 12DEN BERİİ BURDAYIM HEHEHEH
Mesaj05.09.2007, 04:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

YAA ARKADAIM BEN BUNUU SAYAFAMA KOYDUM ANA SAFAYA AMA ÇOK UFAKK SAĞ TARAFA KAYDIRMA YAPIYOM AMA YİNEDE FAZLA GÖRÜNMÜYO BEN BUNU NASILLLL TAM EKRAN ŞEKLİNE SOKA BİLİRİM :s
Mesaj05.09.2007, 06:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

<iframe src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=438453&ck=15c1dcfc2b911e5ca0594ea2bbbcc287" frameborder="No" width="300" scrolling="no" height="500"></iframe> BUU KODUUU BANA BİDA YAPARMISINIZ ARKADASLAR


http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=438453&ck=15c1dcfc2b911e5ca0594ea2bbbcc287 DİREK SAYFAMDA ÇIKMASI İÇİN LİNK GÖRÜNMESİİ İÇİN
Mesaj05.09.2007, 10:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaynarcadostluk yazmış:
<iframe src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=438453&ck=15c1dcfc2b911e5ca0594ea2bbbcc287" frameborder="No" width="300" scrolling="no" height="500"></iframe> BUU KODUUU BANA BİDA YAPARMISINIZ ARKADASLAR


http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=438453&ck=15c1dcfc2b911e5ca0594ea2bbbcc287 DİREK SAYFAMDA ÇIKMASI İÇİN LİNK GÖRÜNMESİİ İÇİN




<iframe src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=438453&ck=15c1dcfc2b911e5ca0594ea2bbbcc287" frameborder="No" width="300" scrolling="no" height="500"></iframe>

koddaki kırmızı yazan yerleri boyutunu değiştirmek için dilediğince değiştirebilirsin.. width=en height=boy..


anket oluşturmak için izlemen gereken adımlar:
sitene giriş,
ekstraları değiştir,
büyük ekstraları tıkla,
önüne çıkan menüden ANKETLeri seç,
ekstrayı aktive et,
önüne çıkan tabloyu dilediğince doldur,
değiştire tıkla..
değiştir den sonra önüne ANKET EKLE / SİL gelecektir..
ana tıklayarak yeni anketler ekleyebilir, eski anketlerinizi silebilirsiniz..

saygılarımla
______________

Mesaj05.09.2007, 17:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

YAA ARKDASLAR SANIRM YANLISS KOD VERIYOSUNUZ BEN BUNU ALIPP KOYUYORUM SAYFA GORUNTULEMIYO DIO NEDEN BOYLE OLUYO YARDIM PLZ BEN LINKKI VEREYIM SIZE ANA SAYFADA TAM OLRAK GORUNCEK SEKLINDE SIZ YAZSANIZ OLMAZMI



http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=438901&ck=1d3c4f9368be25e85965d846a3dd7b OO DEDIGINIZ KIRMIZI YAZILARI SIZ YAZSANIZ AYAR OLACAK SEKLINDE
Mesaj05.09.2007, 20:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

ozlemtekin yazmış:
kaynarcadostluk yazmış:
<iframe src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=438453&ck=15c1dcfc2b911e5ca0594ea2bbbcc287" frameborder="No" width="300" scrolling="no" height="500"></iframe> BUU KODUUU BANA BİDA YAPARMISINIZ ARKADASLAR


http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=438453&ck=15c1dcfc2b911e5ca0594ea2bbbcc287 DİREK SAYFAMDA ÇIKMASI İÇİN LİNK GÖRÜNMESİİ İÇİN




<iframe src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=438453&ck=15c1dcfc2b911e5ca0594ea2bbbcc287" frameborder="No" width="300" scrolling="no" height="500"></iframe>

koddaki kırmızı yazan yerleri boyutunu değiştirmek için dilediğince değiştirebilirsin.. width=en height=boy..


anket oluşturmak için izlemen gereken adımlar:
sitene giriş,
ekstraları değiştir,
büyük ekstraları tıkla,
önüne çıkan menüden ANKETLeri seç,
ekstrayı aktive et,
önüne çıkan tabloyu dilediğince doldur,
değiştire tıkla..
değiştir den sonra önüne ANKET EKLE / SİL gelecektir..
ana tıklayarak yeni anketler ekleyebilir, eski anketlerinizi silebilirsiniz..

saygılarımla


dostum bundan daha iyi açıklayan olamaz sanırım.500 ü istersen 700 yap,diğerini de öyle ölçü büyüsün.Mod arkadaş daha ne yapsın ki...
Mesaj05.09.2007, 22:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaynarcadostluk yazmış:
YAA ARKDASLAR SANIRM YANLISS KOD VERIYOSUNUZ BEN BUNU ALIPP KOYUYORUM SAYFA GORUNTULEMIYO DIO NEDEN BOYLE OLUYO YARDIM PLZ BEN LINKKI VEREYIM SIZE ANA SAYFADA TAM OLRAK GORUNCEK SEKLINDE SIZ YAZSANIZ OLMAZMI



http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=438901&ck=1d3c4f9368be25e85965d846a3dd7b OO DEDIGINIZ KIRMIZI YAZILARI SIZ YAZSANIZ AYAR OLACAK SEKLINDE


değerli arkadaşım sorun kodda değil, daha önce verdiğin 2 url birbirinden farklıydı, ben son verdiğin url üzerinden kodu dengeledim..

ve test ettim sorun da yok;

Kod:
<iframe src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=438901&ck=1d3c4f9368be25e85965d846a3dd7b" frameborder="No" width="600" scrolling="no" height="900"></iframe>

______________

Mesaj08.09.2007, 15:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

<IFRAME height="485" width="645" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=123456" scrolling="no">
</IFRAME>
arkadasim sitene bu kodu ekle 123456 yazan yere kendi radyonun sid nosunu yaz sitenin ana sayfasinda cikar senin verdigin kod dj kodu o sekilde yayini bir baskasina kaptirirsin
Mesaj08.09.2007, 23:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

TAMAMDIR ARKADASLAR HALLETTİM SAOLUN OKE
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu