Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.04.2012, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu: Mirc den pc ye giriş

BUNLARDAN ÖNCE '' GABAN'' ''NETBUS'' ''MİRC ADD ON'' ''DETECTOR'' PROGRAMLARINI DOWLOAD YAPIN.BUNLARI KOLYACA BULABİLİRSİNİZ

Belirttiğim, Netbus Detector Mirc Add On 'unu Chat programınızın bulunduğu Kalasöre Açın. ( Örn: C:\mirc\ ).
* Ardından chat programını çalıştırın ve '' status '' Bölümünde Şunları Yazın ;

/load -rs NetBus.mrc , Yazın ve Enter 'layın

/load -rs Net-Aliases.mrc , Yazın ve Enter 'layın

/load -rs BusScan.mrc , Yazın ve Enter 'layın

* Yukarıdaki Kodları Her Yazışınızdan sonra; '' Loaded script 'c:\mirc\netbus.mrc '' gibi bir yazıyla gelirse, işlemi Başarı İle Gerçekleştirmişsinizdir Demektir. .
* Mesela irc.dal.net' teki #zurna kanalına. ( Tabii ne kadar fazla büyük kanala girerseniz o kadar iyi ). Şimdi beklemeye başlayın. Neyi mi bekliyorsunuz? Kanala giren kişilerden '' netbus sheep '' 'i açık olanların size teslim olmasını. Az önce yüklediğimiz '' mirc add on '' 'unun mantığı; kanala join olan kişilerin 12345' inci portunu yoklayıp Netbus açıgı var mı araştırmak.
* Buldugunda ise o anki nickiniz size özel açacak ve şu kanaldaki şu '' host/ip'' 'li kişide '' netbus sheep'' 'i bulunmuştur diyerek size haber verecektir.
* Ardından siz de IP 'yi alıp Netbus'a Bağlanacaksınız.
* Karşı bilgisayar şifre korumalı olacaktır tabiki. Hemen Gaban 'ı çalıstırıp şifreyi değiştirin. Daha sonra '' netbus'' 'dan tekrar bağlanın ve karşınıza gelen şifre sorusuna az önce belirttiğiniz şifreyi yazarak kurbanın PC'sine Girin
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu