Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj25.04.2012, 15:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitedeki //--> Yazısını Kaldırma

Arkdaşlar sitemdeki bu yazıyı nasıl kaldırırım. Bütün kodların ve sayfaların içerisinde arattırdım dreamweaverde ama yok.. Lütfen yardım...

http://img.webme.com/pic/i/iamlost/fuuuu.jpg
Mesaj25.04.2012, 15:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu arda bişey fark ettim. Tarayıcıda kaynağa bastığımda bu lanet işaret görünüyor. Kodu düzenliyip siteme tekrar ekliyorum ama yine görünüyor?
Mesaj25.04.2012, 15:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yapacak bir sey yok sitenin üstündeyse tasarım üzerindeki kodu ilk yerine bak sil
Mesaj25.04.2012, 15:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<P>
 <STYLE type=text/css>
 <!--
 body {
 background-color: #FFFFFF;
 color: #000000;
 font-size: 12;
 margin: 0;
 font-family: Tahoma, Verdana, Arial;
 }
 //-->
 </STYLE>
 <LINK rel="shortcut icon" type=image/vnd.microsoft.icon
 href="http://img.webme.com/pic/i/iamlost/comment-chat-16-ns.png">
 <STYLE type=text/css> #ad-1679 br { display: none; } </STYLE>
 </P>
 <P align=center>Yazı Yazdığım Kısım</P>
 <CENTER>
 <TABLE id=ad-1679 height=102>
 <TBODY>
 <TR>
 <TD height=102><IFRAME height=90
 src="http://ads.webme.com/banner.php?pos=bw" frameBorder=0 width=728
 scrolling=no></IFRAME></TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER>


oraya yazı yazmak için bu kodu kullanıyorum. bunu da css'ye attım. bu kodu silince problem yok ama olduğunda o işaret çıkıyor
Mesaj25.04.2012, 15:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Yapacak bir sey yok sitenin üstündeyse tasarım üzerindeki kodu ilk yerine bak sil


Bilmeden konuşma.

Alıntı:
Arkdaşlar sitemdeki bu yazıyı nasıl kaldırırım. Bütün kodların ve sayfaların içerisinde arattırdım dreamweaverde ama yok.. Lütfen yardım...

http://img.webme.com/pic/i/iamlost/fuuuu.jpg


Kardeş css kodu bölümündeki

Kod:
<style> veya <style type css>


Kod:
</style>


Kodlarını kaldır. Onlar kalkar.
______________

Mesaj25.04.2012, 15:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

öyle yapıncada yazı gelmiyor.. sen kodu düzenleyip geri koysan olurmu?
Mesaj25.04.2012, 21:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

iamlost yazmış:
öyle yapıncada yazı gelmiyor.. sen kodu düzenleyip geri koysan olurmu?


verdiğin kod css ye ekleniyorsa bu şekilde ekle düzelir.

Kod:
<P>
 <!--
 body {
 background-color: #FFFFFF;
 color: #000000;
 font-size: 12;
 margin: 0;
 font-family: Tahoma, Verdana, Arial;
 }
 //-->
 <link rel="shortcut icon" type=image/vnd.microsoft.icon
 href="http://img.webme.com/pic/i/iamlost/comment-chat-16-ns.png">
 
#ad-1679 br { display: none; }
 </P>
 <P align=center>Yazı Yazdığım Kısım</P>
 <CENTER>
 <TABLE id=ad-1679 height=102>
 <TBODY>
 <TR>
 <TD height=102><IFRAME height=90
 src="http://ads.webme.com/banner.php?pos=bw" frameBorder=0 width=728
 scrolling=no></IFRAME></TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER>

______________

Mesaj26.04.2012, 05:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

yok kardeş böle yapınca o işaret kalkıyor ama yazıda gelmiyor... pffff Sad
Mesaj07.05.2012, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<P>
 <STYLE type=text/css>
 <!--
 body {
 background-color: #FFFFFF;
 color: #000000;
 font-size: 12;
 margin: 0;
 font-family: Tahoma, Verdana, Arial;
 }
 
 </STYLE>
 <LINK rel="shortcut icon" type=image/vnd.microsoft.icon
 href="http://img.webme.com/pic/i/iamlost/comment-chat-16-ns.png">
 <STYLE type=text/css> #ad-1679 br { display: none; } </STYLE>
 </P>
 <P align=center>Yazı Yazdığım Kısım</P>
 <CENTER>
 <TABLE id=ad-1679 height=102>
 <TBODY>
 <TR>
 <TD height=102><IFRAME height=90
 src="http://ads.webme.com/banner.php?pos=bw" frameBorder=0 width=728
 scrolling=no></IFRAME></TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER>


al Kardeş bunu css'yi Sil Yapıştır
Mesaj07.05.2012, 14:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

ardateknikservis yazmış:
Kod:
<P>
 <STYLE type=text/css>
 <!--
 body {
 background-color: #FFFFFF;
 color: #000000;
 font-size: 12;
 margin: 0;
 font-family: Tahoma, Verdana, Arial;
 }
 
 </STYLE>
 <LINK rel="shortcut icon" type=image/vnd.microsoft.icon
 href="http://img.webme.com/pic/i/iamlost/comment-chat-16-ns.png">
 <STYLE type=text/css> #ad-1679 br { display: none; } </STYLE>
 </P>
 <P align=center>Yazı Yazdığım Kısım</P>
 <CENTER>
 <TABLE id=ad-1679 height=102>
 <TBODY>
 <TR>
 <TD height=102><IFRAME height=90
 src="http://ads.webme.com/banner.php?pos=bw" frameBorder=0 width=728
 scrolling=no></IFRAME></TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER>


al Kardeş bunu css'yi Sil Yapıştır


sağol kardeşim ama çözdüm Very Happy
Mesaj07.05.2012, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj07.05.2012, 18:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

nası mesaj yapcam anlamıyorum
Mesaj07.05.2012, 19:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

oyunhileleri-7 yazmış:
nası mesaj yapcam anlamıyorum


ne demek isredim kardeş Very Happy
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu